7 jel, hogy egyértelműen csak kihasznál

7 jel, hogy egyértelműen csak kihasznál

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 jel, hogy egyértelműen csak kihasznál

Egy kezdődő párkapcsolat sok mindent rejt magában. Még nem tudjuk, merre haladunk, nem ismerjük még annyira a másikat, így nehéz eldönteni, életünk szerelmét találtuk-e meg, vagy csupán egy olyasvalakit, akinek mi is csak egy vagyunk a sok közül. Tudd meg, melyek hát azok a jelek, amik arra engednek következtetni, hogy csak kihasználnak!

Teszi a szépet

Gyakori eset, hogy a férfi, akit épp hogy csak megismertünk, életre szóló, mesés álmokat szövöget velünk.

Felvázolja majdani közös nyaralásainkat, az új házat, lovat, macskát, hintót, stb.

Persze nincs kizárva annak a lehetősége, hogy valóban komolyan gondolja mindezt, és velünk tervezi leélni az életét, viszont ez sajnos sokszor olyan férfiak taktikája, akik elég jól ismerik a női nemet ahhoz, hogy tudják, mi mindennel lehet őket kábítani.

Rejtegeti a barátait

Egy kapcsolatban vannak mérföldkövek, az egyik ilyen például a barátokkal való megismerkedés.

Amennyiben a pasi sokat lóg a haverjaival, de Te egyet sem ismersz közülük, akkor az nagy valószínűséggel azért van, mert nem vagy neki annyira fontos, hogy bemutasson nekik.

Persze ezt neked nem lehet erőltetni, meg kell várni, hogy ő ajánlja fel! De ha hosszabb idő után sem teszi, nem árt óvatosnak lenned!

Jóban, rosszban?

Egy komoly kapcsolat nem csupán arról szól, hogy örökké boldogok és kiegyensúlyozottak vagyunk, hiszen olykor mindenkinek vannak rosszabb periódusai.

Amennyiben a másik csakis akkor van velünk, amikor minden szép és jó, ha pedig valami probléma adódik (pl. betegség, munkahelyi gondok) akkor nincs mellettünk, ez esetben ne várjunk sokat tőle.

Nem tervez veled

Már említettük, vannak olyan pasik, akiknek különös érzékük van ahhoz, hogyan tegyék a szépet és ámítsák a nőket.

Ez az egyik véglet.

A másik pedig az, ha egyáltalán nem tervez veled egy-két hétnél távolabbra. Baljós jel, ha például tavasszal szóba sem kerül a nyaralás, de még egy-egy apróbb kirándulás sem.

Szülők bemutatása

A barátok bemutatásán kívül a szülőkkel való megismerkedés is kulcsfontosságú egy kapcsolatban.

Azonban ha újdonsült párod nem akar téged bemutatni a családjának, sőt, a még a tieddel sem hajlandó találkozni, akkor vedd számításba, hogy nem a Nagy Ő van melletted (persze az is lehet, hogy nincs jóba a szüleivel, és ő sem szívesen találkozik velük).

Veszekedések, konfliktusok

Még a legtökéletesebb kapcsolatban is előfordulnak kisebb-nagyobb viták, ez természetes.

Ha azonban a pasi minden konfliktusnál meghátrál, annak két oka lehet: az egyik, hogy meglehetősen konfliktuskerülő, a másik pedig az, hogy szerinte nem ér annyit a kapcsolat, hogy megérje megbeszélni a nézeteltéréseket.

Nem avat be a dolgaiba

Természetesen vannak zárkózottabb, titokzatosabb emberek, viszont ha egy pasi/vagy nő egyáltalán nem beszél a magánéletéről, akkor valószínűleg nem akar neked teljesen megnyílni, mivel nem szeretne veled hosszútávra tervezni.

A személyeskedés, a zárt magánéletbe való beavatás ugyanis csak azoknak jár, akik komoly szerepet töltenek be az életében.

Az imént felsoroltak azonban nem minden esetben jelentik azt, hogy új kapcsolatunk eleve halálra van ítélve. Meglehet, hogy a másiknak csupán időre van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon nekünk és a bizalmába fogadjon minket.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!