Csábító testbeszéd – 5+1 trükk, amivel könnyen leveheted a lábáról

Jankovics Anna
Írta: ,
Csábító testbeszéd – 5+1 trükk, amivel könnyen leveheted a lábáról
Az ismerkedés elején eltúlzott képet mutatunk magunkról a férfiaknak, hogy bevésődjenek alapvető jellemvonásaink. Ahogy a nők az első csók alkalmával el tudják dönteni, hogy kell-e nekik a férfi, úgy a férfi az első találkozás alkalmával vési be az agyába a nőt, gyakorlatilag megtanulja fontosabb jellemvonásait, amitől képtelen gondolatilag elszakadni. A csábítás trükkjeivel éppen ezért igen óvatosan kell bánni, ha nem akarunk szemrehányást kapni később, hogy: nem ilyennek ismertelek, csalódtam benned, stb.
Fejleszd a testbeszéded!

A kifinomult testbeszéd igényességet sugall, és arra készteti a férfit, hogy ő maga is igényes legyen, amikor megérint. Arról nem is beszélve, hogy ha te jól játszol a testeddel, az azt is feltételezi, hogy a férfi testével is jól fogsz játszani.

A testbeszédet mindenképp érdemes profi szintre fejleszteni, még akkor is, ha most csak futó kalandra vágysz, mert eljön az a kor, amikor a hamvasságod már nem fegyver, mert nincs. 

Egyéb iránt érdekesebb, titokzatosabb és olcsóbb csábítási forma, mint az, ha leitatod az áldozatot. Sok időt igényel ennek elsajátítása, akár éveket is. Csak nézz a gésákra, akik kisgyermekkoruktól tanulják a csábítás művészetét.

Érintsd meg az arcod
Az arc lágy, óvatos érintése, egy ujjal való végig simítása a száj, szem, fül környékén, ötleteket ad a pasinak. Jelzi, hogy érintésre, simogatásra, babusgatásra vágysz.
 
A férfi mindig megmentő lovag akar lenni, csak nem mindig tud róla.
 
Ezt az ösztönös vágyat neked kell a felszínre hoznod. Az arc érintésének fegyvere úgy a leghatásosabb, ha vállad egy kicsit összébb húzod, fejed oldalra biccented.
 
Ezzel a női törékenységedet mutatod meg.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv