Nem tudsz ellenállni a csábításnak? Olvasd el ezt, mielőtt megcsalnád

Szőke Angéla
Írta: ,

A megcsalás kétélű dolog. Egyrészt a legnagyobb tabu, amit elkövethetsz egy kapcsolatban, másrészt pedig sajnos izgalmas és élvezetes dolog, a „tiltott gyümölcs” hatásnak köszönhetően. Ez a cikk azokhoz szól, akiket a második kijelentés felvillanyoz és éppen kacérkodnak a gondolattal – és a párjukon kívül valaki mással – hogy félrelépjenek. Az alábbi öt gondolat segít eldönteni, valóban megéri-e meglépni a hűtlenséget.

1. Te hogy éreznéd magad fordított esetben?

Szereted a barátod és fontos számodra? Együtt vagytok egy ideje, a dolgok rendben mennek és bízol benne? Mi történne, ha véletlenül meglátnál egy felugró üzenetet a telefonján, egy ismeretlen női névvel?

Bizonyára megnyitnád és a szíved összetörne, ha látnád, hogy a párod írásban úgy flörtöl egy másik lánnyal, ahogyan veled már nagyon régóta nem tette.

Az egész világod felfordul, kiderül, hogy amiben eddig hittél, mind hazugság. A párod mást csókolt, mással bújt ágyba, más iránt vannak érzései? Ugye, milyen szörnyű még belegondolni is? Pedig ez az, amin a társad keresztül fog menni, ha kiderül a hűtlenséged. 

2. A fű mindig zöldebb…

Mai társadalmunk azt sulykolja, hogy minden eldobható és pótolható. Ha valami nem működik, kidobjuk és veszünk egy újat, pedig sokszor az új semmivel sem jobb, mint a régi volt. Az új személy is csak ideig-óráig lesz olyan csodálatos, amilyennek az elején látjuk és utána az ő hibái is szépen előjönnek.

Kiderül, hogy horkol, hogy szétdobálja a ruháit és pár hét után már nem lesz veled olyan előzékeny és odaadó. Ilyenkor jön a megbánás és elkezd hiányozni a másik, akit megcsaltál. Vissza akarod kapni a régi életed, ami már sosem lesz ugyanolyan, hiszen ott lesz a lelkiismeret-furdalás, hogy bizony félreléptél. És ha kiderül és elhagy a párod..?

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!