Bűbájtan 1.: Légy igazi boszi, aki a szerelmet házhoz csalogatja!

Berényi Nóri
Írta: ,

A szerelmi bájitalokat már évezredek óta alkalmazzák a különböző kultúrákban. Az ok többnyire az igaz szerelem bevonzása, vagy a már meglévő kapcsolat megerősítése. Most neked is lehetőséged nyílik arra, hogy valamelyikre a kettő közül hatást gyakorolj – nem kell hozzá más, csak egy csipetnyi varázslat.

Az első lépés: tisztítás Kép forrása: sheenajeffers.com

Semmiképp ne állj neki úgy a bűbájnak, hogy előtte nem tisztultál meg testileg és lelkileg. Ahhoz, hogy a varázslat hasson, muszáj feloldanod azokat a blokkokat, melyek eddig meggátoltak abban, hogy nyitott légy a szerelemre. El kell felejtened azt a tévképzetet, hogy nem vagy elég jó, mert tökéletes vagy! Most csak arra gondolj, hogy mennyire csodálatos vagy és idézd fel azt a megannyi jó tulajdonságodat, amivel megáldott a sors. És nem fogadjuk el azt a választ, hogy te ilyennel nem rendelkezel.

Miután lelki síkon már rendbe jöttél, jöhet a tested megtisztítása. Ha valamilyen oknál fogva nincs lehetőséged arra, hogy egy forró fürdőt vegyél, akkor elég, ha megmosod a kezedet szappanos vízzel – kezdhetjük is!

A rózsa hatalma Kép forrása: theskinniestyou.com

Először is szükséged lesz öt szál vörös rózsára, mivel ez a virág jelképezi az igaz szerelmet. Sétálj egy utcával arrébb a házadtól, és hagyj ott egy szálat.

Ezután elindulhatsz haza, de úgy, hogy közben mindig hagyj el egy újabb rózsát, amikor úgy érzed.

Miközben ezt csinálod, mondogasd magadban a következőt: „Ez a szerelem ösvénye. Az igaz szerelem megtalál.” Arra figyelj, hogy az utolsó szálat pont az ajtód előtt ejtsd el.

Ezzel megalapoztad azt, hogy a szerelmed rád találjon, mivel jeleket hagytál neki a hozzád vezető úton.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019