Az erős és boldog távkapcsolat 6 titka

Sándor Alexandra
Írta: ,
Az erős és boldog távkapcsolat 6 titka

Eszünk ágában sincs cukormázzal bevonni a távkapcsolat nehézségeit. De ha már úgy hozta a sors, hogy valamilyen oknál fogva nem bújhatsz oda a kedvesedhez, amikor csak szeretnéd, nem árt tisztában lenned vele: a boldogságra így is bőven van esélyetek! Kate Bauer-Bell, a The Long-Distance Relationship Survival Guide („A távkapcsolati túlélőkalauz”) című könyv szerzőjének tanácsait hoztuk el neked.

Kommunikáljatok a kommunikációról!

Az eszmecserének nincs normálisnak tekinthető módja és mennyisége.

Minden párnál mások az igények – sőt, pont azért kell erről beszélnetek, mert kettőtök között is eltérő lehet.

Vannak, akik mindennap órákat beszélnek Skype-on vagy telefonon, míg másoknak elég a találkozások között heti néhány szöveges üzenet.

A lényeg, hogy tisztázzátok, mi a legjobb nektek, és amikor egymással foglalkoztok, semmilyen más tényező ne zavarjon be!

Az interneten keresztüli csevegés legnagyobb veszélye, hogy minduntalan belerondíthatnak az érkező e-mailek és Facebook-értesítések – ezeket addig tegyétek félre!

Ne agyald túl!

Ha naphosszat azon morfondírozol, mennyire hiányoztok egymásnak, milyen szörnyen igazságtalanok a körülmények, és milyen nehéz nektek a másik nélkül, ne csodálkozz rajta, ha hamar belefáradsz ebbe az egészbe.

Teljesen normális érzések és gondolatok ezek, tehát bátran adj hangot nekik – csak lehetőleg ne óránként!

A kommunikációtok ne siránkozásból álljon, mert ha csak negatívumokat osztotok meg egymással és a külvilággal, jogosan tehetitek fel magatoknak a kérdést, hogy egyáltalán minek vagytok együtt?

Bátran írd meg a párodnak, ha például különösen finom szendvicset ettél uzsonnára – de ne rakj utána sírós szmájlit, amiért nem tálalhattál belőle két személyre!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!