Ez a boldog párok 8 leggyakoribb szokása – Rátok hány jellemző?

Zabolai Margit
Írta: ,
Ez a boldog párok 8 leggyakoribb szokása – Rátok hány jellemző?

Vajon mi lehet az oka annak, hogy míg egyes pároknál a kezdeti lelkesedés idővel alább hagy, mások pedig akár évekig, évtizedekig is meg tudják őrizni azt a boldogságot, amit a másik jelenléte a kapcsolat elején adott nekik? A Psychology Today közzétett egy listát a boldog párok leggyakoribb szokásairól, és azt javasolják, aki szeretne javítani a párkapcsolatán, az vegyen át belőle annyit, amennyit csak tud.

Együtt lefeküdni

A felmérés szerint a boldog párok esténként együtt, egy időben fekszenek le.

Ez azért fontos, mert az elalvás előtti együtt töltött pillanatok nagyon intimek, így erősítik az összetartozás élményét, arról nem is beszélve, hogy lámpaoltás után, az ágyban fekve még nagyon bensőséges beszélgetést lehet folytatni akkor is, ha korábban már megbeszéltétek, milyen napotok volt.

Azt pedig talán említenünk sem kell, hogy az ilyenfajta meghittség a szexuális életet is feldobja.

Megbocsátás

Azt mindenki tudja, hogy a sikeres párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy a problémákat azonnal megbeszéljük, és ne görgessük őket magunk előtt.

A Psychology Today szerint azonban a boldog párok nem csak megvitatják a gondokat, de az után képesek azonnal meg is bocsájtani a másiknak, és nem táplálnak haragot vagy sértődöttséget a másikkal szemben egy már lezárt kérdés miatt.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!