Biztos jelek, hogy itt az idő az összeköltözésre

Stumpf Bea
Írta: ,

Az összeköltözés nagy mérföldkő a kapcsolatotokban, ezért nem mindegy, mikor szánjátok rá magatokat. Honnan tudod, hogy eljött az idő? Mikor ideális összeköltözni? Nehéz általános választ adni rá, de mégis van néhány jel, amiből tudod, hogy a ti kapcsolatotok megérett erre. Lássuk!

Vigyázz, ez csalóka, hiszen attól, hogy minden nap együtt vagytok nálad vagy nála, és sok időt töltötök el együtt, még nem logikus lépés az összeköltözés.

A legjobb ugyanis, ha nem praktikus okokból döntötök az összebútorozás mellett – azaz „minek két albérlet, ha úgyis folyton együtt vagyunk?” – hanem úgy érzitek, hogy fejlődött annyit a kapcsolatotok,  és ismeritek, szeretitek egymást annyira, hogy meg tudjátok lépni ezt a dolgot.

Ez azt jelenti, hogy praktikusan például egy nyaraláson vagy valamilyen hosszabb úton voltatok már együtt, ami nem arról szólt, hogy cuki helyekre jártatok folyton, vacsit főztetek és együtt aludtatok, hanem a stresszt és a rosszabb pillanatokat is megéltetek együtt úgy, hogy nem volt „menekülés”.

Tehát amikor épp nem volt hozzá vagy az adott szituációhoz kedved, akkor nem ugorhattál egyszerűen haza, így biztos lehetsz benne, hogy már olyan dolgokat is átéltetek együtt, amitől fejlődött a kapcsolatotok.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019