5 biztos jel, hogy részéről már rég elmúlt a szerelem

Kovács Andrea
Írta: ,
5 biztos jel, hogy részéről már rég elmúlt a szerelem

Nem csak sok-sok év után, néhány hetet követően is előfordulhat, hogy inkább a szakítás mellett döntötök. Utóbbi esetén azonban könnyen megeshet, hogy nem is sejted, mi készülődik, hiszen még nem ismered kellőképpen a partneredet. Honnan tudhatod, hogy részéről – ha egyáltalán volt – elmúlt a szerelem?

Állandóan az ágyban köttök ki Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Ez egy szenvedélyes és fantasztikus kapcsolatot is jellemezhet, és természetes, hogy a kapcsolatok elején legszívesebben egész nap ágyban maradnátok. Sőt, ha nem így van, az ugyancsak figyelmeztető jel lehet. De hogy jön ide a szakítás?

Arról van szó, hogy az elején nehéz kideríteni, csupán a vágy mozgatja a szálakat, vagy a pasi csak szexelni szeretne veled.

Mégis, azért vannak olyan jelek, amik erre utalnak. Ilyen az, ha gyakorlatilag alig beszélgettek, semmit sem csináltok közösen.

Érdekes módon mindig fáradt, ha szeretnél valahova elmenni, vagy bemutatnád a barátaidnak, de ha lepedőgyűrésről van szó, valahogy összeszedi magát. A sok szex tehát messze nem utal arra, hogy közel a szakítás, de ha jól láthatóan csak az ágyban kíváncsi rád, az már igen.

Egyszerűen megváltozott Kép forrása: flickr.com

Nem mindig teljesen kézzel fogható az a jel, ami a közelgő szakításra utal, de mégis érezheted, hogy valami megváltozott. Ott van a levegőben egy rossz hír, csak még nem igazán tudod, mire kellene gondolnod, mit kellene érezned.

Ez pontosan azért van, mert magadnak sem akartad, vagy merted megfogalmazni, hogy megromlott a kapcsolatotok. Az oka ennek rendkívül sokrétű lehet, a kapcsolatok elején általában arról van szó, hogy kicsit félreismertétek egymást, vagy mást vártatok el a viszonyotoktól, mint ami valójában kerekedett belőle.

Szóval, ha úgy gondolod, másként viselkedik, mint ahogy eddig, és sokkal inkább távolságtartó, hideg, passzív veled szemben, akkor gyanakodhatsz arra, hogy lassan elérkezik a szakítás ideje.

Ha bátor vagy, menj elébe, és kérdezz rá! Lehet, hogy észre se vette magát, de ha tényleg külön szeretne válni tőled, jobb minél előbb a végére járni a dolgoknak.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!