7 biztos jel, ami arra utal, hogy gondolatban már megcsalt

Kovács Andrea
Írta: ,
7 biztos jel, ami arra utal, hogy gondolatban már megcsalt

A vélemények megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy mi számít megcsalásnak. Vajon hűtlenség az is, ha a párunk gondolatban csal meg vagy csak flörtöl mással? Ezt mindenki döntse el maga, ám ha még azelőtt szeretnéd lebuktatni párodat, mielőtt egy harmadik féllel fizikai kapcsolatot létesítene, légy résen és figyeld a jeleket. Cikkünkben eláruljuk, melyek lehetnek ezek!

Rejtegeti előled a dolgait Kép forrása: cruzine.com

Talán az egyik legbiztosabb, megcsalásra utaló jel, ha úgy érzed, valamit rejteget előled. Még nem biztos, hogy hűtlen volt hozzád, de lehetséges, hogy a gondolat már megfogalmazódott a fejében.

Mivel egy pár vagytok, evidens lenne, hogy minden problémátokat egymással beszéljétek meg, ám ha ő mégsem így tesz, akkor elkezdhetsz gyanakodni.

Gyanús jel lehet továbbá az is, ha nehezen éred el telefonon. Ha minden magyarázat nélkül kikapcsolja a mobilját immár sokadik alkalommal, mindenképp kérj tőle magyarázatot.

Ha az utóbbi időben kissé furcsán viselkedik, új szokásokat vett fel, akkor van okod arra gyanakodni, hogy esetleg már más nőn jár az esze.

Amennyiben olyan ruhákat hord, amelyeket eddig soha, előfordulhat, hogy valakinek tetszeni akar, egy olyannak, aki kedveli ezt a stílust.

Kérdezd meg tőle, mitől változott meg ennyire, és ha csak hebeg-habog, nem tud egyenes választ adni, akkor sejtheted, hogy valamit valóban titkol előled.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!