Amikor a nő a bántalmazó egy kapcsolatban

Írta: ,
Folyamatosan csak arról szól a fáma, hogy a nő a bántalmazott fél, a férfi pedig a bántalmazó. Azt gondolnánk, hogy ez azért van, mert sokkal kevesebbszer bántalmaznak férfit, mint nőt. Ám ez – úgy tűnik - nem így van. És megint a britek... de ezúttal komolyan kell venni őket. Felméréseik azt mutatják, hogy a bántalmazások 40 százalékában a férfi a szenvedő fél. 
A feminizmus
A feminizmus lehetővé tette azt, hogy a nők bántalmazása napvilágra kerüljön, emberi jogaiknak eltiprása bűnné, valódi bűnné váljon, akként tekintsen rá mindenki. A „régi világban”, és sok esetben most is abból ered a probléma, a férfi irányító szerepével visszaél
 
Visszaél azzal, hogy a nőnek létbiztonsága érdekében el kell viselnie azokat a korlátokat, melyet a férfi szab. A feminizmus nagy hibája, hogy nemekre és nem emberi értékekre (értéktelenségekre) helyezi a hangsúlyt
 
Természetesen végül mindig a férfi erősebb, fizikai felépítésénél fogva, ám egyáltalán nem biztos, hogy a férfi a kezdetektől fogva a támadó. Egyszerűen csak arról van szó, hogy egyik fél sem látja objektíven a helyzetet, későn vagy sosem kérnek segítséget, hagyják elszabadulni a problémát. 
 
Ajánlom mindenki figyelemébe a Rózsák háborúja című filmet.
Hogyan bántalmaznak a nők?
Első sorban verbálisan. A nők sokkal jobban forgatják a szavakat, hiszen több társas kapcsolatot ápolnak. Jobb és több szavuk van az érzelmek kifejezésére, mint a férfinak, így egy elvadult szócsatában szinte biztos nyertesek.
 
Másodsorban a teljes ellenőrzés, beszabályozás módszerével. Megszabják azt, hogy kivel barátkozhat a férfi, hová járhat, az interneten milyen oldalakat látogathat.
 
Az érzelmi zsarolásban a nők „zseniálisak”, ha lehet ilyet mondani. Kis dolgokban ez még elmegy, talán még jól is áll egy nőnek, de a nők egy része nem áll meg ezen a ponton.
 
Kampányolnak. Mondhatnám azt is, hogy falkába verődve szapulják a férfit, a nyilvánosság bevonásával. Mivel a nők több társas kapcsolattal rendelkeznek, több támogatót tudnak maguk mellé állítani.