7 jel, amiről nem is gondolnád, de mégis baljós figyelmeztetés egy kapcsolatban

Marcali Nóra
Írta: ,
7 jel, amiről nem is gondolnád, de mégis baljós figyelmeztetés egy kapcsolatban

Kép forrása: unsplash

Első pillantásra minden pozitív, szép és jó, de ha kicsit megkapargatjuk a felszínt, néha bizony kiderülhet, hogy már korán megmutatkoznak a baljós jelek egy párkapcsolatban.

Túl sok ajándék és nagy gesztus Kép forrása: unsplash

Ha elhalmoz minden jóval a párod, az persze csodálatos érzés, királylánynak érzed magad és lubickolsz a figyelemben, amit kapsz tőle.

Ha azonban a komoly beszélgetéseket, a veszekedéseket is így zárja le, ha nem tudsz vele szemtől szemben vitatkozni és tisztázni bizonyos kérdéseket, mert minden ilyen alkalmat egy újabb nagy gesztussal próbál elodázni, akkor érdemes odafigyelned, hogy merre tart a kapcsolatotok.

 

Ha vannak dolgok, amikről félsz beszélni vele Kép forrása: unsplash

Egy egészséges, kiegyensúlyozott párkapcsolatban nincsenek tabu témák.

Ha nem is az első perctől, de egy bizonyos idő után pároddal mindent meg kell tudnod beszélni, jobban kell ismernetek egymást, mint bárki mást a világon, hiszen ez egy hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat egyik fontos pillére.

Ha úgy érzed, hogy nem beszélhetsz meg vele bármit, ha vannak témák, amiket direkt kerülnöd kell, mert tudod, hogy nem reagálna jól, vagy veszekedésbe torkollna a dolog, esetleg félsz, hogy csalódna benne, az nagyon rossz előjel.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv