Az online randizók gyorsabban házasodnak? Érdekes adatok a cikkben!

Zabolai Margit
Írta: ,

Az online randi ma már egyáltalán nem számít furcsaságnak, a különböző oldalak minden korosztálynak kínálnak alternatívát a párkeresésre. A PairedLife.com összegyűjtött néhány érdekes és hasznos adatot, ami téged is érdekelni fog, ha az internet hálójába gabalyodva keresed a szerelmet.

A kimutatások szerint a felhasználók 10%-a három hónap után törli magát az ismerkedős oldalakról, vagy azért, mert párt talált, vagy azért, mert megunta a keresgélésnek ezt a formáját.

Ez persze nem jelenti, hogy később nem regisztrál ismét, vagy nem próbál ki más oldalakat – 9% egyszerre három, vagy több online randi oldalra is fel vannak iratkozva.

A statisztikák szerint az online párkeresőket leginkább a bemutatkozásod érdekli (a megkérdezettek 55%-a tartotta ezt a legfontosabbnak), és csak második helyen számítanak a képek, bár a 45%-os eredményből látszik, hogy azért ezekre is érdemes odafigyelni.

A képek fontossága ellenére a felhasználóknak közel egyharmada nem tölt fel profilfotót magáról, pedig ezzel jelentősen növelhetné az esélyeit.

A kimutatások szerint a legnagyobb sikered azokkal a képekkel lehet, amelyeken aktív, ugyanakkor vonzó is vagy, és jó, ha megmutatod valamelyik hobbidat, mert ez elindíthatja a beszélgetést.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!