Az egészséges kapcsolat 5 legbiztosabb jele – a tiédre is illenek?

Zabolai Margit
Írta: ,

Mindenki boldog kapcsolatra vágyik, de honnan tudhatjuk biztosan, hogy a mostani párunk mellett valóban kiteljesedünk, és jó irányba tart az életünk? A boldogság persze mindenképpen fontos jel lehet, de az embernek mégsem ragadhat állandó mosoly az arcára. A pszichológusok szerint az alábbi jelek azt mutatják, hogy egymásnak teremtettetek.

Azonos életcélok

Természetes, hogy mindkettőtöknek vannak saját céljai és projektjei, de egy egészséges kapcsolatban az alapvető értékek és életcélok megegyeznek.

Ha az egyikőtök például hatalmas családot szeretne, kerttel és vidéki házzal, a másik pedig inkább modern nagyvárosi életre, állandó utazgatásra és legfeljebb egy aranyhörcsögre vágyik, bármilyen boldogok is vagytok ebben a pillanatban, nem biztos, hogy ez a kapcsolat sok jóra vezet.


Fontos! 5 témakör, amit közösen kell tisztáznotok a családalapítás előtt


Ha azonban ugyanazokért a célokért dolgoztok, az mindenképpen jó jel lehet.

Saját egyéniség

Egy egészséges kapcsolatban mindketten képesek vagytok megőrizni a saját egyéniségeteket és identitásotokat.

Ez nem jelenti azt, hogy például ne hatna rátok a másik személyisége, vagy ne változnátok valamennyit egymás mellett, de egyikőtök sem érzi úgy, hogy fel kell adnia azt, amit igazán szeret, vagy ami őt saját magává teszi, azért, hogy beleilleszkedjen a kapcsolatba.

Egy egészséges párkapcsolatban önmagatok lehettek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019