Az 5 legrosszabb idealizált szerelem, amit mindenki átél - És mindenkit romokba is dönt

Szirák Viki
Írta: ,

Ismered azt az érzést, amikor találkozol valakivel, és bár alig tudsz róla valamit, rögtön úgy érzed, hogy fülig szerelmes vagy? Ezt nevezhetjük akár fellángolásnak, vagy idealizált szerelemnek is; ilyenkor működik közöttetek a kémia, de ha nem vagytok kompatibilisek egymással, sajnos nem lesz hosszú életű a dolog. Az ilyen hirtelen felindulású érzések pedig sajnos általában ilyen gyorsan is végződnek; az alábbi öt idealizált szerelmet mindenki megtapasztalja, és mindenkit romokba is dönt.

Az ellentétes szerelem Kép forrása: unsplash

Ahogy kinéz a dolog: Nagyon bejön egy pasi, de ugyanakkor utálod magad azért, hogy ennyire kedveled őt. Emiatt észre sem veszed, de passzív-agresszív módon folyton a tudtára adod az érzéseidet, ami gyakran vitához és még több frusztrációhoz vezet.

A probléma: Noha ez a típusú érzelem nagyon vicces a filmekben, a valóságban cseppet sem az! Sokkal inkább megalázó és szörnyű mindkettőtöknek, és ha végül félretennétek az ellentéteket, általában akkor sem működnétek jól egy párként.

Ahogy kinéz a dolog: Van ez a srác, akit bár nem ismersz, de messziről gyakran látsz. Például egy pasi, akivel ugyanabban az irodaházban, más cégnél dolgoztok, és reggelente szembe jön veled a liftnél.

Szép lassan belezúgsz abba, ahogy beszél, ahogy öltözködik, ahogy mosolyog; úgy, hogy igazából egyetlen mondatot sem beszéltetek még.

A probléma: Valójában nem ezt a férfit, hanem egy képzeletbeli hologramot szeretsz annyira. Idő kell ahhoz, hogy megismerj valakit, és elfogadd a hibáit; ha úgy leszel szerelmes, hogy ezeket nem ismered, igazából csak idealizáltad a másikat. Hidd el, ilyen esetben nagyobbat csalódnál egy randin, mint azt gondolnád.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019