Az 5 leggyakoribb kapcsolatgyilkos – A ti szerelmeteket is veszélyeztetik?

Zabolai Margit
Írta: ,

Egyetlen kapcsolat sem fenékig tejfel, és hullámvölgyek mindenhol vannak. Az alábbi problémák azonban nem csak átmeneti elhidegüléshez, hanem akár az intimitás teljes megszűnéséhez, és ezzel a kapcsolat végéhez vezethetnek.

Rutin

Néhány kedves szokás kialakulása még jót is tehet a kapcsolatnak, de amikor szinte minden rutinná válik, az gyorsan megöli a szenvedélyt.


Ez segít: 6 rövidke mondat, amiktől örökre boldog lesz a párkapcsolatod


Ha már nem élvezitek úgy egymás társaságát, nem okoz akkora örömet például egy közös vacsora sem, pedig nem is olyan régen még egész nap pillangókkal a gyomrotokban vártátok a randit, akkor könnyen lehet, hogy már csak testben vagytok jelen, lélekben nem, és csak megszokásból teszitek azokat a dolgokat, amiket szívből kellene.

Nosztalgia

A régi szép időkre gondolni jó dolog, és bizonyos esetekben még segíthet is, hogy túllépjetek egy párkapcsolati nehézségen, ha felidézitek, mit szerettetek annyira a másikban, de nem várhatjátok el, hogy az érzések ugyanolyanok maradjanak.

Mindketten változtatok, a kapcsolatotok is változik, és nem maradnak meg ugyanazok az állapotok.

Ha ezt nem tudjátok elfogadni, és nem találtok a jelenben is okot az örömre, csak a múltba menekültök, az hosszabb távon szinte biztosan az elhidegüléshez vezet.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019