Az 5 leggyakoribb hiba, amit a randi appokon elkövetnek – Lehet, hogy téged is ezért nem talál a szerelem?

Schuster Borka
Írta: ,

Ma már nem kell kétes hírű bárokba járni vagy ürügyprogramot találni ahhoz, hogy ismerkedj. Számtalan randi app van, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, ahol jó eséllyel meglelheti a lelki társát – feltéve, hogy nem követi el ezeket a hibákat.

Az, hogy nem töltesz fel képet, elég alapvető hiba, de akik komolyan gondolják az internetes párkeresést, ezt szerencsére már többnyire elkerülik.

Jóból is megárt azonban a sok – a randiappok szakértői szerint csak azért, mert lehetőséged van egy csomó kép feltöltésére, még nem kell feltétlenül ki is használnod ezt.

Az optimális az, ha van 4-5 képed, ugyanis a párkeresők hajlamosak lehetnek végigpörgetni minden fotódat, találni egyet, amin valami nem tetszik, és emiatt továbblépni, mielőtt egy esélyt adtak volna a megismerkedésnek.

Nem írsz magadról semmit Kép forrása: unsplash

Tény, hogy egy jó kép nagyon sokat jelent, ahogyan a való életben is sokat jelent az első benyomás, de azért párt nem kizárólag ez alapján választunk magunknak.

Egy randiappon tömegével jönnek szembe a tökéletesre komponált fotók, és a párjukat keresők nem csak az arcodat akarják látni, hanem szeretnének megtudni rólad valamit.

És nem, a magasságodat beírni nem elegendő – persze, hogy vannak, akik szerint kínos, ha az első személyes találkozón derül ki, ha nagyok a különbségek, de miért keltenéd azt a benyomást, hogy csak egy szám és egy helyes pofi vagy?

Mondj magadról valamit, amiről megjegyeznek!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019