5+1 árulkodó jel, ami arra utal, hogy már kiszerettetek egymásból, csak még nem mondtátok ki

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sajnos bárkivel, bármikor előfordulhat, hogy kiszeret a kedveséből. Ez nem egy gyors folyamat, sokszor évek telnek el, mire valóban tudatosul bennetek, hogy messze nem olyan működőképes a kapcsolatotok, mint kellene. De milyen apró, árulkodó jelei vannak ennek a változásnak?

Apróságok zavarnak Kép forrása: junebugweddings.com

Elkezd idegesíteni benne egy csomó minden, holott korábban ezekkel egyáltalán nem foglalkoztál. Zavar, ha nem kenőkéssel vesz a vajból, ha ferdén vágja a kenyeret, ha vizes lábbal lép ki a kádból, ha egy bizonyos felsőt hord, ha hangosan levegőt vesz.

Ezek talán máskor is szemet szúrtak neked, de olyasminek tartottad őket, amikkel felesleges foglalkozni. Ehhez képest most annyira idegesítenek, hogy állandóan ott cikáznak a fejedben, és szinte már várod, mikor követi el újra ezeket a „hibákat”, hogy végre jól leteremthesd.

Észre sem veszed, de vitákat, veszekedéseket generáltok az ilyen jellegű semmiségekből, mégpedig rendszeresen.

Csökken a vonzalmatok Kép forrása: roselynjolie.tumblr.com

Ennek egyik legárulkodóbb jele az, hogy jóval kevesebbet bújtok ágyba, mint korábban. Ám ez egy bizonyos szintig normálisnak is tekinthető, a kérdés az, hogy bármelyikőtök zavarja-e a változás.

Azonban a szakítás közeledtét jelentheti az is, ha olyan dolgok kezdenek zavarni, amiket korábban vonzónak találtál – de legalábbis semmiképpen sem szúrtak szemet.

Már nem olyan kockás a hasa, egyáltalán nem tetszik a borostája, és azt az anyajegyet idáig észre sem vetted… Régen sem volt makulátlan a fogsora? Korábban is csak ennyi haja volt?

Ha ilyen, és ehhez hasonló kérdések bukkannak fel a fejedben, akkor egyértelmű, hogy már nem igazán vonzódsz hozzá.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019