5 (ártatlannak tűnő) kérdés, ami nem csak a másik intelligenciáját fedi fel, de a személyiségét is

Szirák Viki
Írta: ,
5 (ártatlannak tűnő) kérdés, ami nem csak a másik intelligenciáját fedi fel, de a személyiségét is

Kép forrása: unsplash.com

Egy randin nem csak a másik munkájával, hobbijával kapcsolatban érdemes érdeklődnöd! Ha igazán meg akarod ismerni a partnered az első találkozón, néhány jól megválasztott kérdést is fontos lenne feltenned neki, amelyekkel az intelligenciájáról és a személyiségéről is tisztább képet kapsz – anélkül, hogy neki feltűnne.

Általában mivel töltöd a szabadidődet? Kép forrása: unsplash.com

Ez a kérdés teljesen átlagosnak tűnik, de nem csak annyit tudhatsz meg a pasiról, hogy hol és mit csinál munka után!

Ezáltal ugyanis kiderül, hogy mennyire szorosak a baráti kapcsolatai, milyen gyakran szeret kimozdulni otthonról, és a személyiségvonásairól is több kiderülhet számodra.

Például ha ilyenkor csak otthon van, és sosem szervez programot, mindössze tévét néz, abból látszik, hogy nem az a nagyon aktív típus, esetleg egy kicsit introvertált.

Míg ha mindig kitalál valamit akár egyedül is, például eljár focizni, sportolni, akkor valószínűleg független jellem. Érdemes a sorok között olvasni!

Ha holnap nyernél egy milliárd forintot, mire költenéd? Kép forrása: pexels.com

Ez a kérdés mindenkinek megfordult már a fejében, és a válaszok igazán sokat elmondanak arról, a másiknak milyen az értékrendje.

Az első válasza az, hogy adna a családtagjainak, jótékonykodna? Akkor egy igazán önzetlen, érzelmes emberrel ülsz szemben.

Vagy rögtön elköltené szórakozásra, és nem gondolkodna a jövőn? Lehet, hogy a hétköznapokban is ilyen hirtelen felindulásból cselekszik.

Esetleg befektetné, házat építene, vagy a karrierjébe fektetné? Ez a személy szereti a biztonsági játékot, és nem hoz meggondolatlan döntéseket. El kell döntened, hogy te milyen személyiség vagy, és kivel találnád meg jól a közös nevezőt.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció