5+1 apróság, amivel kimutathatod, hogy mennyire értékeled a pasidat

Nagy Niki
Írta: ,

Könnyű elveszni a mindennapi rohanásban, és nem figyelni a másikra – ezzel azonban az a baj, hogy egy idő után a párod is észreveszi majd, és nagyon nem fog neki tetszeni, hogy második helyre szorul az életedben. Ha nincs energiád minden nap hatalmasakat főzni neki, vagy szexistennőként latexfehérneműben ágyba csábítani, akkor is kedveskedhetsz neki apró dolgokkal, amiktől érzi, hogy fontos neked!

Ha tudod, hogy a barátod hosszabb útra indul (mondjuk meglátogatja a szüleit), vagy egyszerűen sokat utazik a munkába, rejts el a táskájában valami meglepetést.

Ez lehet a kedvenc csokija, a kedvenc könyve, amit mindig otthon felejt, vagy egy aranyos fotó kettőtökről – a lényeg az, hogy meglepődjön, és érezze, hogy gondoltál rá.

Ugyanígy kaját is rendelhetsz a munkahelyére, ha tudod, hogy még nem evett – semmi nem mondja úgy, hogy szeretlek, mint egy meglepetéspizza!

Kemény hetetek van, és alig találkoztok egymással, mindegyikőtök annyira elfoglalt? Vedd elő a post-it-jeidet, és írj fel néhány kedves szót rájuk, vagy egyszerűen rajzolj néhány szívecskét!

Ha együtt alszotok, vagy együtt laktok, néha ragasztgasd ki neki olyan helyekre, ahol biztos, hogy megtalálja.

Ha mondjuk te kelsz korábban, és nem akarod felkelteni, ragassz egyet a fogmosótükörre, ha te kelsz később, előző este készítsd be a táskájába. Biztos, hogy mosolyt csalsz az arcára!

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!