5 apró jele annak, hogy a párod megcsal a Facebookon

Kovács Andrea
Írta: ,
5 apró jele annak, hogy a párod megcsal a Facebookon

A hűtlenségnek számtalan formája létezik. A közösségi média térhódításával újabb lehetőség adódott az érzelmek kapcsolaton kívülre irányítására. Az online flört pedig hiába tűnik ártatlannak, igencsak rombolhatja a kettőtök közötti viszonyt… Csokorba szedtük azokat a viselkedésformákat, amelyeket ha észreveszel a kedvesednél, jogosan merülhet fel benned, hogy talán baj van.

Teljesen belefeledkezik az üzengetésbe

Ma már teljesen megszokott, ha valaki reggeltől estig a számítógép előtt ül vagy éppen a telefonját szorongatja.

Amennyiben viszont elkezded úgy érezni, hogy a párod szorosabb kapcsolatban áll a kütyüivel, mint veled – főleg azért, mert gyakran belefeledkezik az üzengetésbe, s hiába foglalja le teljesen a dolog, nem osztja meg, kivel és miről cseveg –, akkor előfordulhat, hogy nem a technológiai vívmányok kötik le ennyire, hanem valaki, aki ugyancsak azokon keresztül pötyög.


Megcsaltak? 5 fontos lecke, amit ebből tanulhatsz


Abban a pillanatban tehát, hogy falat húz kettőtök közé a gép vagy a mobil, jobb, ha tudatosul benned: a fal olyan vastag, hogy még egy másik nő is meghúzódhat mögötte.

Rejtegeti előled a Facebookját

Nem tartjuk egészségesnek, hogy a párok tagjai tudják egymás jelszavát – ugyanakkor az sincs rendben, ha egyikőtök ellenállhatatlan kényszert érez a böngészőablak bezárására vagy a telefon elrakására, amikor a másik facebookozáson kapja.

Amennyiben a párod úgy viselkedik ilyenkor, mintha tetten érnéd, jogos a feltételezés, hogy talán valójában az történt.

Még hevesebben villog a vészjelzés, ha a probléma az előbb említettel – tehát a szokatlan időponttal – keveredik. Elvégre egy ártatlan csevejt miért is kellene előtted letagadni?

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv