5 apró jel, ami arra utal, hogy nagyon szeret, akkor is, ha nem mondja ki

Kovács Andrea
Írta: ,
5 apró jel, ami arra utal, hogy nagyon szeret, akkor is, ha nem mondja ki

Kép forrása: vicbonviciniphotography.com

Kifejezni azt, hogy szeretsz valakit nem mindenki számára egyszerű feladat. Másképp élik meg a férfiak, másképp dekódoljuk mi, nők. Ahhoz, hogy éreztesd a másikkal, hogy szereted – vagy észrevedd, hogy a másik mit érez irántad, nem mindig kellenek szavak, a tettek és a nonverbális jelek sokkal többet mondanak. Lássuk, miből látszik, hogy szeret téged akkor is, ha nem mondja.

Az enyém, tiéd Kép forrása: cuded.com

A szerelem a megosztásról szól, így ha nem is hallod minden nap a párodtól azt, hogy szeret, ha megosztja veled az életét, az ágyát, a szabadidejét, akkor biztosan nagyon fontos vagy neki.

Mindenkinek kell valaki, akivel megbeszélheti a gondolatait, a mindennapi problémáit, az pedig külön jól esik, ha az élményeidet is megoszthatod valakivel.

Tipp: Te is figyelj arra, hogy megoszd a gondolataidat a pároddal, de te is mindig érdeklődj, hogy hogy sikerült a meeting, amire annyit készült, milyen tervei vannak vagy éppen milyen gondolatok foglalkoztatják.

Adj teret! Kép forrása: awelltraveledwoman.com

Attól, hogy a másik nem akar folyamatosan veled lenni, nem megijedni kell vagy izgulni, hanem inkább örülni, hiszen ez annak a jele, hogy teret ad neked, hiszen fontos vagy neki.

Biztosan neked is szükséged van néha egy kis „me-time”-ra, azaz olyan időre, amikor csak magaddal foglalkozol, amikor senkivel nem kell törődnöd, csak azzal, hogy jól érzed magad.

Ez lehet, hogy nálad annyi, hogy egyedül töltesz néhány órát, a pasidnak pedig az, hogy elmegy a haverokkal – jó, ha ezt már az elején kitapasztaljátok, így ebből nem lesz később konfliktus!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!