Apró gesztusok, amikkel kifejezheted, mennyire szereted: imádni fogja!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sok páros nem igazán híve a szerelmi vallomásoknak, tehát nem érzik alapvetőnek, hogy gyakran elmondják, mennyire szerelmesek. Amennyiben ez egyikőtöket sem zavarja, természetesen nem is kell változtatnotok rajta, ám érdemes apró gesztusokkal biztosítanotok a másikat, hogy minden rendben van veletek.

Üdvözlés és búcsúzás Kép forrása: samlandreth.com

Idővel megszokottá válik, hogy együtt keltek, fekszetek, akárcsak az, hogy közös otthonba mentek haza. Emiatt ti is hajlamosak lehettek rá, hogy csupán kiszóljatok egymásnak a szobából, vagy „jó éjt puszi” nélkül bújjatok ágyba.

Ha nem erőltetik a reggeli búcsúzkodást sem, akkor lassan eltűnnek ezek a szép és fontos gesztusok a mindennapjaitokból. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen!

Mennyivel jobb úgy hazamenni, hogy a szerelmed öleléssel és csókkal vár, és mennyivel jobb úgy lefeküdni aludni, hogy még alaposan megszeretgetitek egymást… És bizony a nap is sokkal boldogabban indul, ha legalább egy mosollyal és egy puszival váltok el egymástól.

Figyelj arra, mit szeret Kép forrása: nourishatelier.com

Sokan tanácstalanok, amikor meg kellene ajándékozniuk a szerelmüket, pedig elvileg arról az emberről beszélünk, akit a világon a legjobban kellene ismernünk. Akkor mégis hogy lehet ez?

Gyakori hiba, hogy egyszerűen belefeledkezünk a hétköznapokba, és nem figyelünk az apró kijelentésekre, jelekre, amikre a kapcsolat elején azonnal lecsaptunk.

Ne csak karácsony és évforduló tájékán kezdj el fülelni! Rengeteget számít, ha évközben is megragadod a lehetőségeket, és összegyűjtöd azokat az ötleteket, amiket óhatatlanul is megkapsz a hétköznapi beszélgetések során. Ha kicsit jobban koncentrálsz, meglátod, milyen sok ilyen inspiráció hagyja el a szerelmed száját is. A pozitív megerősítés pedig ott kezdődik, hogy a figyelmednek köszönhetően egy áhított ajándékkal tudod meglepni, amikor eljön az ideje.