4 jel, hogy egy "anyuci kicsi fiával" randizol

Szirák Viki
Írta: ,

Nagyon sokat elárul egy férfi jelleméről az, milyen kapcsolatot ápol az édesanyjával. Ha úgy bánik veled, mint egy királynővel, tisztel és megbecsül, valószínűleg a szülei így nevelték, és nagyon jóban vannak egymással mai napig. De mi van akkor, ha az anya-fia kapcsolat túl szoros lesz, és az édesanya mindig jelen akar lenni a fia életében, hogy mindenbe bele tudjon szólni? Ha az alábbi jelekben a pasidra ismertél, sajnos úgy fest, hogy sikerült összejönnöd "anyuci kisfiával".

A folyamatosan növekvő lakásárak miatt nem csoda, ha valaki még 25 felett is otthon lakik, hiszen így tud spórolni igazán. De van különbség aközött, hogy valaki átmeneti megoldásként tekint erre, és megint más az, ha a srácnak nincs is tervben a külön költözés.

Ha mindent az anyukája csinál helyette, kezdve a mosástól egészen a takarításig, a pasinak pedig láthatóan ez nincs ellenére, nagyon úgy fest, hogy megrekedt a tinikorban.

Az pedig nem segít sokat, ha az édesanyja ezt örömmel megteszi minden nap, sőt, ellenséges lesz, ha a fia randizni kezd valakivel.

Ezáltal ugyanis a srác megszokja, hogy őt mindig kiszolgálják, és a későbbiekben ezt várja el a barátnőjétől is.

Tegyük fel, hogy a srác nem lakik a szüleivel, hanem már összeköltöztetek.

Ha ennek ellenére is minden nap felhívja őt az anyukája, akár naponta többször is, az erősen arra utal, hogy a jövőben is rátok szeretne telepedni.

Nincs azzal baj, ha nagyon erős a kapcsolatuk, és gyakran beszélnek egymással, de ha akkor is rögtön felveszi a telefonját, amikor épp nekiállnátok szeretkezni a hálószobában, az cseppet sem jó jel.

Arra utal, hogy anyuci kisfiával kezdtél randizni, és sajnos ez ellen nem sokat tudsz tenni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019