Ez az oka annak, hogy a spirituális emberek nehezen találják meg a szerelmet

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:
Ez az oka annak, hogy a spirituális emberek nehezen találják meg a szerelmet

Kép forrása: Ahmet Salı/unsplash.com

Mindannyian ismerünk olyan nőket és férfiakat, akik intelligensek, viccesek, fontosnak tartják a spirituális kötődéseket, és mégsem találnak maguknak párt. Nem kizárt, hogy te is közéjük tartozol! Akárhogy is, ilyenkor mindig felmerül bennünk a kérdés: mi az oka annak, hogy pont ők nem lelik meg a szerelmet?

Az igazság az, hogy sajnos több tényező is meghúzódik a háttérben. Spirituális lélekként számodra nagyon fontosak az érzelmi síkon történő dolgok, a valódi kötelékek kialakítása, ezért te nem akarod vesztegetni az idődet olyan kapcsolatokra, ahol ebből hiányt szenvedhetsz.

Nem azért keresel partnert, hogy végre ne legyél egyedül, hanem azért, hogy találj valakit, akivel szívesen megosztanád az életedet.

Ruslan117/depositphotos.com

Ha viszont megismerkedsz valakivel, és nincs meg köztetek a szikra, az egy hullámhossz és az a megfoghatatlan varázslat, te pontosan tudod, hogy hosszú távon nem lennél igazán boldog. A spirituális emberek ebből kifolyólag valamilyen szinten válogatósak, ám a többséggel ellentétben ők nem olyan dolgokba kötnek bele, mint hogy ki milyen magas vagy mivel foglalkozik, hanem azt nem tudják elfogadni, ha valakihez nem tudnak érzelmi síkon kötődni. Azonban tény, hogy ilyen emberekkel csak ritkán sodor össze az élet, így megesik, hogy hosszú éveken át szinglik maradnak, mire bekopogtat valaki igazán értékes az ajtajukon.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv