Amit tudnod kell, ha még sosem volt kapcsolatod

Kerekes Vivien
Írta: ,

Egy szingli nő élete egyébként is tele van kihívásokkal. Főleg, ha az összes ismerősödnek van párja, miközben te már a 20-as éveidben vagy, és a legtartalmasabb kapcsolatod eddig a mobiltelefonoddal volt. Ha most te is bólogattál, akkor biztosan elgondolkodtál már azon, vajon tényleg veled van-e a baj? Mielőtt stresszelni kezdenél emiatt, egyet tudnod kell: semmi okod az aggodalomra, hiszen ennek is legalább annyi előnye van, mint párkapcsolatban élni.

Hatalmas erő rejtőzik benned Kép forrása: emilysoto.deviantart.com

Egy családi-baráti találkozón vagy egy esküvőn szinte ütemszerű programnak számítanak a szerelmi életeddel kapcsolatos, kíváncsiskodó kérdések.

Úgy tűnik, mintha a 20-as, 30-as éveikben lévő párok még mindig nem jöttek volna rá, hogy a tanácsoktól és a viccelődésektől még nem fogod kevésbé szinglinek érezni magad. És nem is kell, hogy így legyen!

Azt mondják, a szerelemhez bátorság kell, és ez tényleg így is van. De sokkal nagyobb erő kell ahhoz, hogy inkább büszke, egyedülálló nő legyél, mint hogy csak emiatt vágj bele egy kapcsolatba.

 

Sokan a középiskolai évek alatt ismerkednek meg azzal a bizonyos rózsaszín ködös, pillangós szerelemmel. Te nem.

Felejthető hálószobai történeteken és megígért, de be nem tartott telefonhívásokon kívül pedig nem is igazán maradtál le sok mindenről.

Egyesek beleszerettek valakibe a főiskola alatt, egy évfolyam kiránduláson vagy egy buliban. Te más dolgokba szerettél bele: helyekbe, hobbikba, szenvedélyekbe.

Az, hogy éppen szingli voltál, még nem jelenti azt, hogy nem gyűjtöttél életre szóló emlékeket. Dehogynem. Csak a te történetedben a főszerepet nem osztottad meg senki mással, a forgatókönyvet pedig egyes-egyedül írtad meg hozzá.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019