5 ok, amiért a komplikált nők olyan különlegesek és szerencsés, aki mellett kikötnek

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 ok, amiért a komplikált nők olyan különlegesek és szerencsés, aki mellett kikötnek

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Vannak olyan nők, akiket a "bonyolult" jelzővel lehet leginkább körülírni. Noha ez elsőre negatívumnak hangzik, valójában cseppet sem az: egy bonyolult nő egyszerre szenvedélyes, izgalmas és lehengerlő, erős véleménnyel rendelkezik, és érzelmileg rendkívül összetett. Ugyanakkor egy ilyen nő csodálatos társsá válik, és nagyon szerencsés az a pasi, aki képes őt megtartani maga mellett. Ezt az alábbiak nagyon is alátámasztják!

Egy bonyolult nő kimondottan okos, hiszen csak így tud igazán ügyesen navigálni a zűrzavarban, ami körülveszi őt.

Mindig arra motiválja a párját, hogy csatlakozzon hozzá, és tapasztaljanak meg együtt újdonságokat, ezért olyan hobbikat lehet mellette megtanulni, amit korábban sosem.

Ez a zűrzavar viszont gyakran átcsap nála szétszórtságba is, ez pedig egyáltalán nem egyszerű helyzet számára sem.

Ugyanakkor talán épp ez az oka annak, hogy rengeteg dolgot megtapasztal, amelyekből olyan sokat tanul, hogy az emberek mindig elcsodálkoznak tájékozottságán és intelligenciáján.

A bonyolultnak megcímkézett nők egyik legerősebb jellemzője, hogy nagyon őszinték, mivel megvan bennük a bátorság ahhoz, hogy kimondják a véleményüket, és bárkit szembesítenek azzal, ha hatalmas butaságot csinált.

Talán ez lehet az oka annak, hogy a párkapcsolatai mindig nagyon intenzívek, és a gyakori veszekedések elkerülhetetlenek.

Emiatt csak egy igazán erős személyiségű férfi mellett képes megtalálni a boldogságot, máskülönben az egyensúly teljesen felborulna a kapcsolataiban.

Ez viszont együtt jár azzal is, hogy nem mindenben fognak egyetérteni a felek; ám mellette sosem kell hazugságokra vagy füllentésekre számítani, hiszen soha, egyetlen percre sem ferdítene a valóságon.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba