5 ok, amiért a bonyolult nők olyan különlegesek és szerencsés, aki mellett kikötnek

Szirák Viki
Írta: ,
5 ok, amiért a bonyolult nők olyan különlegesek és szerencsés, aki mellett kikötnek

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Vannak olyan nők, akiket a "bonyolult" jelzővel lehet leginkább körülírni. Noha ez elsőre negatívumnak hangzik, valójában cseppet sem az: egy bonyolult nő egyszerre szenvedélyes, izgalmas és lehengerlő, erős véleménnyel rendelkezik, és érzelmileg rendkívül összetett. Ugyanakkor egy ilyen nő csodálatos társsá válik, és nagyon szerencsés az a pasi, aki képes őt megtartani maga mellett. Ezt az alábbiak nagyon is alátámasztják!

Egy bonyolultnak titulált nő élete egyáltalán nem egyszerű, és nincs két olyan nap, ami egyforma lenne számára. Nagyon jó beszélgetőtárs, és jól beleéli magát mások történeteibe, hiszen számtalan perspektívából képes tekinteni az életre.

Ugyanakkor sziklaszilárd véleménye van, amit nem fél kimondani, így vitapartnernek sem utolsó.

Nem csak a személyisége összetett, hanem a hobbijai is: sosem lehet tudni, épp mi kelti fel az érdeklődését, mivel imádja kipróbálni az újdonságokat. Ezért van, hogy egyik hétvégén falat mászik, a következőn pedig zöldségeket kezd termeszteni az erkélyen.

Olyan őrületes történetei vannak, amiket sosem hallani senki mástól, így mellette soha, senki sem unatkozik.

A bonyolultnak megcímkézett nők egyik legerősebb jellemzője, hogy nagyon őszinték, mivel megvan bennük a bátorság ahhoz, hogy kimondják a véleményüket, és bárkit szembesítenek azzal, ha hatalmas butaságot csinált.

Talán ez lehet az oka annak, hogy a párkapcsolatai mindig nagyon intenzívek, és a gyakori veszekedések elkerülhetetlenek.

Emiatt csak egy igazán erős személyiségű férfi mellett képes megtalálni a boldogságot, máskülönben az egyensúly teljesen felborulna a kapcsolataiban.

Ez viszont együtt jár azzal is, hogy nem mindenben fognak egyetérteni a felek; ám mellette sosem kell hazugságokra vagy füllentésekre számítani, hiszen soha, egyetlen percre sem ferdítene a valóságon.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv