Mikor vagy álomcsaj és mikor rémálom - a pasik szerint

Szőke Angéla
Írta: ,
Mikor vagy álomcsaj és mikor rémálom - a pasik szerint

Minden nő azt hiszi magáról, hogy igazi főnyeremény és minden férfi szerencsés, akit a kegyeibe fogad. Legtöbbször ez így is van, azonban előfordul, hogy rémesen viselkedünk, anélkül, hogy tudnánk róla. Az alábbi példák megmutatják, mikor vagy álomnő, vagy rémálom, a férfiak szemszögéből.

Ha folyton szelfizel, vagy elő sem veszed a telefonod

Rémálom vagy, ha a huszonötödik szelfit csinálod a pasiddal, de egyik fotóval sem vagy megelégedve mert rosszul állt a hajad, vagy nem megfelelő szögben tartottad a fejed. A férfiak a jelenben élnek, nem olyan fontos számukra minden pillanatot megörökíteni.

Ha állandóan fotózásra kényszeríted őket, azt fogják gondolni, az Instád fontosabb neked, mint ők.

Álomnő vagy azonban, ha hanyagolod a telefonod mikor együtt vagytok, mert így érzi, hogy ő a prioritás és nem a csetelés, vagy a cuki cicás videók. 

Ha eltiltod a családjától/barátaitól, vagy elfogadod őket

Rémálom vagy, ha arra kényszeríted, hogy válasszon a családja (vagy a barátai) és közötted. A családját senki nem tudja megválasztani, így velük zsarolni a párod kegyetlen és önző dolog. Az is előfordulhat, hogy nem jössz ki a barátaival, de nem szabad elfelejtene, hogy ők már előtted az életében voltak és szerették őt, így tőlük sem tilthatod el őt.

Álomnő akkor vagy, ha megérted mindezt és jó képet vágsz a családi ebédhez, illetve hagyod hetente időt tölteni a haverjaival, akkor is, ha te magad nem kedveled őket.

Ha mindenért egyből őt hibáztatod, vagy olykor magadba szállsz

Rémálom vagy, ha állandóan azt feltételezed, hogy minden súrlódás a párod miatt van. A férfiak ugyan sokszor sárosak, ez igaz, de az is, hogy a nők pedig hajlandóak túlreagálni a dolgokat. Ha van egy rossz szokása, ami téged idegesít, ne veszekedj vele, hanem üljetek le és beszéljétek meg, mi legyen a megoldás, biztosan találtok kompromisszumot.

Ha valamin felhúzod magad vele kapcsolatban, előbb gondolkozz el, téged miért zaklat fel a dolog ennyire és ezt próbáld meg felé kommunikálni.

Álomnő vagy, ha egy kicsit magadba szállsz, mielőtt leüvöltöd a párod fejét.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv