Kifogtál egy igazi alfahímet? Próbáld ki a következő 5 praktikát, és lesz esélyed megtartani

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A nagybetűs férfira vágyakozunk, ám arra aligha vagyunk felkészülve, mi jár egy ilyen partner megtartásával – egészen addig, amíg bele nem csöppenünk az adott helyzetbe. Mondhatjuk, hogy te is egy igazi alfahímbe lettél szerelmes? Lássuk, hogyan sikerülhet örökre megtartanod!

Minden kapcsolatra igaz, de az ilyen típusú férfiakra főleg, hogy nem ajánlatos bizalmatlankodnod. Mindenkinek jár egy tiszta lap, egy esély, amivel aztán élhet – ha ezt meg sem adod neki, akkor hogyan is várhatnád el, hogy hűséges legyen? A bizalomnak alapvetőnek kell lennie, és oda-vissza kell működnie egy felnőtt kapcsolatban.

Ha úgy érzed, ezt már eleve nem tudod biztosítani számára, pl. pusztán azért, mert imádják a nők, akkor nem lesz hosszú a kapcsolatotok. Ezen felül, ezek a férfiak tudják, hogy gyakorlatilag bárkit megkaphatnak, nyilván nem fognak megmaradni egy olyan viszonyban, amit nem a szerelem, hanem a féltékenység fűt.

Szóval, kapcsold ki a nyomozó üzemmódot, és ne vázold fel magadban a legrosszabb forgatókönyvet – inkább élvezz minden pillanatot!

Legyél egy kicsit távolságtartó! Kép forrása: thestyletto.com

Nehéz mértéket tartani ezen a téren, főleg akkor, ha már fülig szerelmes vagy. Azonban az ilyen típusú férfiak esetében különösen sokat nyom a latban, mennyire vagy könnyen kapható.

Ez most nem feltétlenül, és nem kizárólag a szexre vonatkozik, hanem úgy általában a személyiségedre.

Ha már az első találkán a nagyszüleidről és a kismacskádról is mindent felvázoltál, akkor nem valószínű, hogy ő majd égető vágyat érez a további randevúkra. Ezek a férfiak nem szokták meg a nemet, vagy azt, hogy valaki nem vágja azonnal hanyatt magát tőlük, így aztán meglepheti a távolságtartásod.

Azonban nem szerencsés, ha túlságosan rideg, vagy éppen határozott vagy, mert sérülékeny az egójuk. Szeretik a kihívást, de biztosra akarnak menni, ezért aztán csak akkor sikerülhet közel férkőznöd egy ilyen férfihoz, ha engedsz neki – de mindig csak annyit, amennyit a pillanat és a szituáció megkövetel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019