Nem könnyű a kapcsolat egy alfa személyiségű férfival - mutatjuk, hogyan tarthatod meg

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A legtöbb nő rajong az alfa férfiakért, amin nincs is mit csodálkozni: ők azok, akik valóban megtestesítik a nagybetűs férfit. A probléma nem is a szenvedélyes kapcsolattal szokott kezdődni, hanem, hogy a viszonyon belül már olyasmiket várunk el ezektől a férfiaktól, amikre ők nem igazán vevők. Jó, ha ezekre felkészülsz, hiszen tudatosan alakítva a dolgokat, akár valóban boldog kapcsolatod lehet a határozott, makacs embereddel – mégpedig hosszútávon!

Nem mondja ki az érzéseit Kép forrása: weheartit.com

Egy igazi férfi nem nyavalyog, nem panaszkodik, főleg nem sír, és természetesen minden problémát egyedül old meg. Ez nagyon vonzó tud lenni az ismerkedési szakaszban, hiszen mindebből te azt látod, hogy ez a valaki magabiztos, talpraesett, önálló, és igazán erős lelkileg.

A kapcsolatban azonban már más a helyzet: te egyre jobban és jobban igényelnéd az intimitást, az érzelmek elmélyítését, de jó eséllyel állandóan falakba ütközöl. Tovább bonyolítja a dolgokat, ha bármilyen probléma felmerül, mert nagyon ritkán hajlandóak beszélni a gondjaikról.

Egyszerűen félnek, hogy ha felfedik a lapjaikat, akkor sebezhetőek, kiszolgáltatottak lesznek, ami tulajdonképpen igaz is.

 

Mit tehetsz? Kép forrása: weddingsparrow.com

Meg kell győznöd, hogy nálad jó kezekben vannak az érzései, és bár képletesen tényleg sebezhetővé válik azáltal, hogy felfedi a lapjait, te ezzel sosem élnél vissza.

Nagy esély van rá, hogy sok-sok év után fogod csak elérni azt, hogy egy kicsit is közlékenyebb legyen.

Ez nem túl jó hír, viszont érdemes rá felkészülnöd, hiszen így könnyebben tudod kezelni az egészet.

Egy valódi alfától egyszerűen nem várhatod el, hogy olyan közlékeny legyen a saját érzelmeit, gondolait illetően, mint a más személyiségtípusú férfiak.

Ezzel ők feladnák személyiségük egy részét, amire egyszerűen nem képesek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019