5 módszer, ahogyan a tudtára adhatod, ha tetszik neked

Póta Szilvia
Írta: ,

Kevés nehezebb feladat van annál, mint hogy, anélkül tudassuk a másikkal, hogy tetszik nekünk, hogy ezt a szemébe mondanánk. Vannak, akik nem merik megtenni az első lépést, mert félnek a visszautasítástól, mások azért nem kezdeményeznek, mert szeretnének rejtélyesek maradni, de olyan is akad, aki egyszerűen csak hagyománytisztelő és úgy gondolja, hogy a férfiaknak kell meghódítani a nőket. Ha tehát nem akarsz túl közvetlen lenni, ugyanakkor, szeretnél jeleket küldeni kiszemelted felé, próbáld ki a most következő csábító trükköket!

Mosoly, nevetés Kép forrása: foxeia.tumblr.stfi.re

Audrey Hepburn azt mondta egyszer, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Valószínűleg nem tévedett!

Mutasd ki tehát a vonzalmadat azzal, hogy minél többet mosolyogsz, és amikor csak úgy érzed, nevetsz a viccein!

A boldogság, az önfeledt nevetés vonzó tulajdonság, így soha ne fogd vissza magadat ezen a téren, mutasd meg kiszemeltednek, hogy jól érzed magad mellette, élvezed az életet, és szórakoztatónak találod a személyiségét!

 

Keress közös érdeklődési pontot, vagy tudd meg, hogy mivel foglalkozik legszívesebben és igyekezz alkalmat találni a közösen eltöltött szabadidős tevékenységekre! Kérdezz rá, mit csinált előző hétvégén, ezzel megmutathatod számára, hogy törődsz vele és figyelmet fordítasz neki.

Nem kell feltétlenül neked is szeretned a hobbijait, de érdemes minél többet megtudnod azokról a dolgokról, amiket szeret, így legalább lesz beszédtémátok a legközelebbi találkozás alkalmával.

Ha találsz egy közös érdeklődési területet, mondjuk a sportot, mutass lelkesedést, és ajánld fel, hogy legközelebb közösen is elmehetnétek sportolni!