A tökéletes kapcsolat titka: edzés a szerelemnek

Kerekes Vivien
Írta: ,

Minden cselekedetünknek van következménye: ha mellőzöd egy időre az édességet, sikerülhet leadni pár kilót. Ha megpróbálod kihozni magadból a maximumot meló közben, előléptethetnek. Amikor viszont szerelemről van szó, az emberek többsége csak várja, hogy a kapcsolat fokozatosan fejlődjön, de sokszor nem tesznek semmit ennek érdekében. Pedig valójában megvan benned a képesség, hogy felerősítsd az érzéseidet – bizony, ahogy egy kis edzéssel a testedet, úgy ezt is felturbózhatod!

Ébreszd fel a legszebb emlékeiteket Kép forrása: kinfolk.com

Talán nem is vesszük észre, de ahogy az idő repül, fokozatosan veszítjük el egy kicsit az egymás iránti lágyságot és figyelmességet. Így viszont azok az érzések, amelyek a kapcsolat elején annyira maguktól értetődőek voltak, valahogy eltűnnek.

Nos, ez esetben ideje visszahoznod őket! Próbáld meg felidézni a kezdeteket, a vidám emlékeket és romantikus pillanatokat – ez ugyanis segít abban, hogy képes legyél pont úgy tekinteni a párodra, ahogy akkor tetted, amikor épp beleszerettél!

Adj hangot a vágyaidnak Kép forrása: indiaearl.com

Minél hosszabb ideje vagyunk benne egy kapcsolatban, annál inkább hajlamosak lehetünk elvárni a párunktól, hogy kitalálja, mire vágyunk. Így pedig nem csoda, hogy előbb-utóbb félreértések kavalkádjában találhatjuk magunkat!

Miután nem kapjuk meg azt a visszajelzést, amire várunk, úgy érezhetjük, a partnerünket nem is igazán érdeklik a gondolataink – ami idővel teljesen tönkretehet egy kapcsolatot.

Az ilyen problémák szerencsére könnyen kiküszöbölhetőek azzal, ha nem felejtjük el megosztani vele a vágyainkat; hidd el, ez tényleg működik!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019