A párkapcsolat 5 kritikus pontja

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Bár alapvetően a legtöbb ember arra törekszik, hogy boldog párkapcsolatban élhessen, a harmóniát hosszútávon megtartani talán nehezebb, mint megtalálni az igazit. Sajnos kikerülhetetlenek a mérföldkövek, amik akár a viszony végét is jelenthetik.

Kezdeti nehézségek

Ahhoz, hogy egy kapcsolat egyáltalán komolyra fordulhasson, túl kell jutni az első néhány randin, ami nem feltétlenül könnyű menet.

Még a manapság hatalmas boldogságban élő párok is gyakran beszámolnak a kezdeti nehézségekről, amit a problémás egymásra hangolódás, valamelyik fél korábbi partnere, vagy éppen az aktuális körülmények nehezítettek.

Akadnak olyanok, akik szerint nem is lehet igazán szenvedélyes és tartós egy olyan kapcsolat, ami túlságosan is könnyen indul.

Az mindenesetre biztos, hogy az alakuló szerelmek igen jelentős része nem állja ki az első próbákat, dacára annak, hogy később akár sokkal tovább fejlődhetnének az érzelmek.

Ilyenkor még gyakran úgy gondoljuk, az egész nem ér annyit, hogy túl sok energiát beletegyünk a bizonytalanba...

Összeköltözés

Bár furcsán hangzik felnőttként, amíg nem költöztök össze, addig lényegében csak „jártok”.

Ez sok mindenkit nem zavar, másokat azonban annál jobban idegesít, és ekkor kerül komolyabban előtérbe az összeköltözés.

Egyeseknél gyakorlatilag észrevehetetlen az átmenet, csak az tűnik fel, hogy minden nap a másiknál ébredünk, és egyre gyakrabban töltjük meg a hűtőjét.

Másoknál ez a procedúra sokkal nehezebb. Anyagi körülmények, munkahely, családi problémák gátolhatják, nehezíthetik az összeköltözés útját, dacára annak, hogy jogosan igényled az előrelépést.

A legtöbb ember szerint az együttélés az igazi próbája a kapcsolatoknak, hiszen ha nem csak akkor vagy együtt a másikkal, amikor nagyon is szeretnéd, akkor felszínre kerül minden olyan negatívum, ami idáig rejtve maradhatott.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019