A legkínosabb első randik, amik valódi nőkkel estek meg

Írta: ,

Egy boldog kapcsolatban mindig izgalmas dolog felidézni az első randit. De persze addig, amíg megtalálja az ember az igazit, nagyon sok kevésbé jól sikerült randin is át kell esnie. De ilyesmikre azért talán tényleg senki nem számít – pedig megtörténtek!

1/4 Sára, 35 éves

„Vakrandi volt, amit igazából egy ismerősöm ismerőse hozott össze, egy étterembe mentünk, és mivel kicsit feszengtem, megpróbálkoztam egy viccel arról, hogy bízom benne, nem derül ki róla, hogy sorozatgyilkos, vagy ilyesmi. Teljesen kiakadt, hogy hogyan feltételezhetek ilyesmit, és hiába mondtam, hogy csak egy vicc volt, és a hangulatot próbáltam oldani, és semmiképpen sem szerettem volna megsérteni vele.

Negyed órás előadásba kezdett arról, hogy nagyon reméli, hogy nem vagyok ‘valami feminista’, és börtönstatisztikákat vonultatott fel, hogy bebizonyítsa, hogy valójában sokkal több férfit erőszakolnak meg, mint nőt. Ekkorra már tényleg kezdett nagyon bizarr lenni az egész helyzet, úgyhogy megkérdeztem, hogy nem válthatnánk-e témát, de azt mondta, túlságosan fel van spanolva ahhoz, hogy másról beszéljen.

Eljöttem, mielőtt még az előétel megérkezett volna.”

Anita, 27 éves Kép forrása: Noloney/depositphotos.com

2/4 Anita, 27 éves

„A szomszéd kisvárosban voltam nyári diákmunkán, és az egyik sráccal elég sokat flörtöltünk, néhány hét után pedig el is hívott randizni. Mikor eljött értem, éppen nálunk volt a nagymamám, aki azonnal felkiáltott, ahogy meglátta a srácot: „Jaj de örülök, hogy látlak, pont a múlt héten kávéztam anyukáddal!” Mikor megkérdeztem, hogy mégis honnan ismeri az anyukáját, kiderült, hogy ő a nagyim unokatestvére – vagyis rokonok vagyunk.

Azért elmentünk fagyizni, a végén egy baráti (vagy inkább rokoni) öleléssel elbúcsúztunk, és próbáltuk elfelejteni, mennyire kínos ez az egész. A legrosszabb az volt, hogy a nyár hátralévő részében minden lány, akivel együtt dolgoztam, azt kérdezgette, hogy miért nem lett végül köztünk semmi, én pedig nem mertem bevallani nekik, hogy az unokatesómmal flörtöltem heteken keresztül.”

Erika, 41 éves Kép forrása: olly18/depositphotos.com

3/4 Erika, 41 éves

„Egy étterembe mentünk, ahol sült húst rendeltem, ő pedig figyelmeztetett, hogy nem kellene húst ennem ilyen későn, inkább csak salátát, mert különben kövér leszek. Őszintén nem tudom, hogy miért nem álltam fel ebben a pillanatban, és hagytam ott, de befejeztük a vacsorát és még egy kocsmába is átmentünk, ahol ő elkezdett dumálni egy sráccal a fociról, engem pedig teljesen figyelmen kívül hagyott.

De ezt úgy értem, hogy TÖKÉLETESEN ignorált, mintha ott sem lennék. Úgyhogy fogtam a táskámat, mondtam, hogy kimegyek a mosdóba, mindjárt jövök, és angolosan távoztam.

Másnap írt egy sms-t, hogy jól érezte magát, és máskor is megismételhetnénk. Azóta sem értem: nem tűnt fel neki, hogy elmentem a mosdóba, és soha többé nem mentem vissza?”

4/4 Kata, 24 éves

„Az én fantasztikus ötletem volt, hogy menjünk el korcsolyázni, mert az olyan romantikus.

Azzal persze nem számoltam, hogy ehhez nem árt, ha az ember tud korcsolyázni, és én egyáltalán nem tudok.

A randi egyik pontján a pálya másik végén estem hanyatt, és perceken keresztül kapálóztam, mire fel tudtam kelni – hogy azt lássam, hogy a túloldalról a randipartnerem bámul rám meredten, és teljes döbbenettel az arcán.

A program végére tulajdonképpen úgy néztem ki, mint akit megvertek.”