A különbség hosszú- és rövidtávú kapcsolat között

Kerekes Vivien
Írta: ,

Senki sem képes egy párkapcsolat legelején megjósolni, vajon mennyi ideig fog tartani a szerelem – hogy az első csók az örökkön örökké kezdetét jelenti, akár egy tündérmesében, vagy csak egy újabb keserédes tapasztalatot. Akad azonban néhány olyan dolog, ami neked is segíthet rávilágítani, vajon mik a legfontosabb különbségek egy hosszú-, és egy rövidtávú kapcsolat között!

Fellángolás egy pillanat alatt Kép forrása: lckl.se

Képzeld el magad az alábbi szituációban (bár könnyen előfordulhat, hogy te is jártál már hasonló cipőben): Megismerkedsz valakivel, és hirtelen egy hullámhosszra kerültök. Egyszerűen nem bírod kiverni a fejedből a srácot, hiába próbálod lekötni a figyelmed millió más programmal.

Újra és újra felidézed a találkozásaitok részleteit; amit mondott, ahogy kifejezte magát, és amit te válaszoltál (na meg persze azt is, amit utólag szeretnél válaszolni, mert természetesen órákkal később érkeznek a legjobb ötletek). Állandóan a telefonodat lesed, hogy jött-e tőle üzenet, és amikor felvillan a neve, a szíved gyorsabban ver, mint egy fél napos edzés után.

Érzelmi hullámvasút, indul! Kép forrása: theodysseyonline.com

Ez pedig csak sokkal intenzívebben és erőteljesebben folytatódik, miután hivatalosan is egy pár lesztek. Sosem tudod igazán, hányadán állsz vele.

A bizonytalanság mindig ott rejtőzik benned, és gondolatban folyton keresed a jeleket, hogy valami gond van – még akkor is, ha semmi sem utalt rá korábban. Hiába próbálkozol, nehéz megállítani a negatív gondolatokat, és szinte biztos vagy benne: a legrosszabb dolog, ami csak történhet veled, az, ha szakítotok.

Mikor együtt vagytok, képes vagy megfeledkezni az érzésről, de amint különváltok egymástól, az egész kezdődik előröl, mint egy beakadt lemez.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019