A boldog házasság legfontosabb aranyszabályai

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Messze nem elég megszerezni a nagy Őt, akkor sem, ha meglehetősen viszontagságos, rögös út vezetett a valódi boldogsághoz. A neheze még csak most jön, ugyanis sokkal nehezebb hosszútávon fenntartani a kiegyensúlyozott házasságot, mint eljutni az oltárig.

Közösen is csináljatok programokat

Sok házasságnak a rutin és a megszokás tesz pontot a végére, egyszóval a páros belefásul a szürke hétköznapokba.

Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen dolgozni muszáj, a házimunkát meg kell csinálni, a gyerekeket el kell látni, ráadásul néhány év után már nem érezzük tragédiának, ha az alvást választjuk a hancúrozás helyett.

Nos, elsődlegesen ezt az unalmat kell kiküszöbölni a kapcsolatban, ugyanis ha túl hosszan elhúzódik a semmittevés, akkor mindketten másfajta izgalomra vágytok majd.


Utazzatok ide: 4 romantikus magyar legenda helyszíne


Elmondhatatlanul lényeges, hogy öt, tíz, vagy akár harminc év után is találjatok módot arra, hogy édes kettesben tölthessétek el az időt, mégpedig olyan programokkal, amik iránt egyformán érdeklődtök.

A közös fejlődésnél, élményszerzésnél nincs jobb gyógyír az unalmas hétköznapokra.

Semmit se söpörjetek a szőnyeg alá

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a kommunikáció fontosságát, ugyanis sokan még mindig nem élnek a beszélgetés adta lehetőségekkel.

Valóban akadnak olyan párok, akik azért nem veszekszenek, mert tökéletes harmóniában és megértésben élnek, de az átlag inkább egyszerűen elhallgatja a véleményét a nyugalom érdekében.

Utóbbi egyáltalán nem helyes, és nem is vezet semmi jóra hosszú távon. Olyasvalakivel kötünk házasságot, akire az életünket is rábíznánk, akkor pont ő lenne az, aki a gondjainkat nem érti meg?

Nyilván mérlegelni kell a problémák fontosságát, és értelmetlen minden apróságon fennakadni, de ami már akár egy-két napja is aggaszt, az semmilyen körülmények között sem kerülhet a szőnyeg alá.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019