A 6 legidegesítőbb mondat, amit egyedülálló nőként hallasz

Sándor Alexandra
Írta: ,
A 6 legidegesítőbb mondat, amit egyedülálló nőként hallasz

A szinglik kivételesen „szerencsés” helyzetben vannak, hiszen bárhol örökérvényű társkeresési és párkapcsolati tanácsokat kaphatnak. Nekünk most ezek jutottak eszünkbe, mint a műfaj legdurvábbjai, de a listát nyugodtan lehet kommentben bővíteni!

„A netes társkeresést próbáltad már?”

„Nem, még soha!” – vághatod rá álcsodálkozó tekintettel, hogy a beszélgetőpartnerednek mattot adj.

Akinek éppen az az életfeladata, hogy egyik párkapcsolatból lépjen a másikba, talán nem érti: az egyedüllét olykor természetes állapot, ami ellen nem muszáj kézzel-lábbal küzdeni.

Arról nem is beszélve, hogy a társkeresés módja leginkább személyiség és lelki alkat kérdése.

Lehet, hogy mások teljesen odavannak a randioldalakért, ettől azonban még nem feltétlenül ez számodra a siker receptje.

Még véletlenül se érezz kötelezőnek semmit e tekintetben, és amennyiben valaki megpróbál nyomást gyakorolni rád, határozottan szereld le!

Kivéve, persze, ha mindig is bele szerettél volna vágni az internetes társkeresésbe, csak egy kis noszogatásra volt szükséged, hogy legyen hozzá merszed.

„Pedig csak ki kellene mozdulnod!”

Egész nap otthon ülsz, magadra zárod az ajtót, és nem kommunikálsz senkivel?

Ha valóban így áll a helyzet, ez a tanács még hasznos is lehet.

Amennyiben viszont olykor átléped a lakásod küszöbét, butaság azt feltételezni, hogy a társaság hiánya miatt nem találod az igazit.

A hozzád való férfiak ugyanis pont nem ott fognak előfordulni, ahová effajta kényszerből teszed be a lábadat – kivéve a romantikus filmekben, ahol történetesen egy időben ráncigálnak ugyanarra a helyre két abszolút oda nem, egymáshoz viszont kitűnően illő embert.

Ha társas szabadidős tevékenységeid vannak, ráadásul még internetezel is néha, semmi szükség rá, hogy „eladó” táblával kiállj az utcára.

Vagyaim.hu

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!