A 6 legerőteljesebb jele annak, hogy a párod szakítani akar, de nem tudja, hogyan tegye meg

Szirák Viki
Írta: ,

Egy ideális helyzetben az emberek megbeszélik a párjukkal a kapcsolati problémákat, a kételyeiket, és azt, ha úgy érzik, már nem szeretnék folytatni közös életüket. Azonban a valóság nem mindig felel meg ennek. Sokszor megesik, hogy az egyik fél már kilépne a kapcsolatból, de nincs bátorsága ezt bevallani a párjának. Persze ez a viselkedésében hamar meglátszik: ha az alábbiakban ráismersz a pasidra, sajnos nagyon úgy fest, hogy szakítani akar.

Nem ér rád Kép forrása: Anthony Tran/unsplash.com

Nem egészségesek az olyan kapcsolatok, ahol a felek minden szabadidejüket együtt töltik, de az még rosszabb, ha hirtelen már alig jut egymásra időtök.

Ha azt tapasztalod, hogy a párodnak egyik napról a másikra rengeteg elfoglaltsága lett, elkezdett sportolni, többet eljár a barátaival, és plusz munkát is vállalt, az arra utal, hogy sajnos nem igazán szeretne veled lenni.

Ezért mindenféle kibúvót keres, hogy okkal ne legyen otthon.

Ha pedig mégis sikerül elérned, hogy együtt töltsetek némi időt, a hangulat rendkívül feszült és rideg, mintha egyáltalán nem akarna ott lenni veled.

Korábban gyakran beszélgettetek a közös jövőtökről, a nyaralós tervekről, de ez egy ideje teljesen abbamaradt?

Érdemes megfigyelni, mi történik, ha te hozod fel a témát, a párod reakciója ugyanis sokat elárul.

Ha korábban ő is belement a beszélgetésekbe, de most hirtelen eltereli vagy lezárja a témát, és olyan kifogásokkal áll elő, mint hogy "nagy a zűrzavar most a munkában, nem tudom, hogy veszek ki szabadságot", az sajnos arra utal, hogy egyszerűen nem is akar gondolni rá.

Talán még magának sem vallotta be egyenesen, de valószínűleg már nem tervez veled, és ezt nem tudja, hogyan mondja meg neked.

Így a legkönnyebb megoldás számára az, ha ezeket a kérdéseket még csak meg sem válaszolja neked.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!