7 pikáns boldogság tipp tiniknek

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 pikáns boldogság tipp tiniknek

A szerelem új magasságokba repíthet és mélységekbe taszíthat – nemcsak tinédzserkorban. Olyankor viszont akkora erővel sújtanak le az addig ismeretlen érzelmek, hogy jobb, ha felkészülsz rájuk egy kicsit elméletben. Vagy ha te már túl vagy ezen, akkor a tippjeinkkel segítesz a tesódnak, a gyermekednek; akinek éppen kell.

Ne siesd el!

Vannak, akik már az általános iskolában belevágnak a randizásba, mások még az érettségi közeledtével sem. Mindkét eshetőség normális, és nincs olyan, hogy mikor „illik” elkezdeni

Charles Wibbelsman kamasz-orvostani szakértő szerint ilyenkor a legfontosabb, hogy valamennyire már ismerd önmagad, a saját igényeidet. Semmi gond nincs, amennyiben még nem állsz készen a dologra: addig is töltsd a szabadidődet azzal, akivel és amivel jólesik!
Keresd a kölcsönösséget!

A viszonzatlan érzelmek sajnos ahhoz vezetnek, hogy a tiniként valószínűleg amúgy sem túlcsorduló önbizalmad még tovább csökken. Valami rosszat tettél?

Nem állt rajtad elég jól a nadrág? Próbálj meg legyinteni, ha ilyen kérdés merül fel benned, és lépj tovább! 

Egy viszonzott érzelmeken alapuló kapcsolatban kölcsönösen tisztelitek egymást, és nagyon jól érzitek majd magatokat együtt. A szerelem erről szól, nem pedig az egyoldalú epekedésről.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba