7 ok, amiért nem működik a randizás 50 fölött

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 ok, amiért nem működik a randizás 50 fölött
A randizás sosem volt egyszerű projekt, de az ötödik iksz betöltése után mintha minden eddiginél bonyolultabb lenne. A háttérben az áll, hogy erre az életkorra alighanem keresztül mentél már egy-két dolgon, amelyek akaratlanul is előítéleteket ébresztettek benned. Ne olyan legyen, mint a volt férjed, de egy kicsit hasonlítson a kamaszkori szerelmedre… Ez máris bőven sok elvárás egy szerencsétlen idegen pasira nézve. És ez még csak az egyik probléma, amiről a cikkünkben szó lesz.
Túl sok előítélet

Mindenki szereti azt állítani magáról, hogy ő a legkevésbé sem előítéletes. Nos, ha ez igaz lenne, sokkal harmonikusabb világban élnénk, ahol a diszkriminációnak nyoma sem lenne.
Ehhez képest lehet, hogy bizonyos külső vagy belső jellemvonásokról eszedbe jut egy konkrét személy a múltból, és a fazont rögtön vele azonosítod – a régi ismerős minden jó és rossz tulajdonságával felruházod. Vigyázz, mert minél több a tapasztalatod, annál több férfit zársz ki alapból!

Nem tudsz hallgatni

Minél több mindenen mentél keresztül, annál tekintélyesebb mennyiségű anekdotád van – és legalább egy tucatnyit egyszerűen muszáj lesz elmesélned az első randin. Legalábbis úgy érzed.


Ne tedd! A partnerjelölted – hacsak nem a friss husira buksz – valószínűleg hasonló cipőben jár, mint te. Figyelj arra, hogy ha hosszabb monológon vagy sztorizáson vagy túl, akkor mindenképpen biztosíts neki lehetőséget a kibontakozásra, különben a háttérbe szorítod majd!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!