7 dolog, amit eltanulhatunk a pasiktól, hogy könnyebb legyen az életünk (X)

Nagy Niki
Írta: ,

Na jó, néha nehezünkre esik beismerni, de a srácoknak általában könnyebb az életük. Hogy miért? Nem csak azért, mert nekik sem szülni nem kell, sem havonta 3-5 napot hasfájással és egyéb kellemetlenségekkel tölteni, hanem azért is, mert teljesen máshogy fogják fel a körülöttünk lévő világot – néhány dolgot pedig mi is eltanulhatunk tőlük.

Néha visszafoghatjuk az érzelmeket Kép forrása: picmonkey.com

Persze, nem szégyen sírni, és semmi értelme magadban tartanod, ha valami bánt, vagy valaminek nagyon örülsz – de biztos, hogy hisztiért kiált, ha kicsit hosszabb a sor a boltban, vagy ha a pasid elfelejtette a csokidat a boltból?

Van, amikor megéri három mély levegőt venni, és nem túldramatizálni a dolgokat – egyrészt azért, mert első lendületedből olyat mondhatsz, amit megbánsz, másrészt azért, mert komolyabban vesznek, ha csak ritkábban akadsz ki, de akkor okkal.

Tanulj meg dönteni! Kép forrása: tumblr.com

Drágám, mit együnk vacsorára?Nem tudom, nekem mindegy.Akkor legyen kínai.Fúj, az nem jó.Akkor olasz?Most nem akarok szénhidrátot enni. Egy jó leves?Azt most nem kívánom.

Ismerős?

Az istenért sem tudunk néha dönteni, még akkor sem, ha olyan banális dologról van szó, mint a vacsora. Ne vegyél mindent olyan komolyan, és néha hagyd, hogy csak úgy érzésből dönts egy-egy kérdésben – persze ne abban, hogy felmondj-e vagy sem, vagy vállalj-e gyereket, de mondjuk abban, hogy mit egyetek, nyugodtan engedd el magad.

Ne görcsölj rá arra sem, ha nincs kedved elmenni bevásárolni és főzni – kövesd a pasik példáját, és jutalmazd meg magad azzal, hogy rendelsz valami finomat a NetPincérről, és az ágyban eszed meg a kedvenc sorozatodat nézve!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019