6 tipp, hogy felnőtt nő módjára lépj túl a szakításon

Sándor Alexandra
Írta: ,

Újabb közhelygyűjtemény, hogy a párkapcsolatod lezárultával ne sírj, hanem inkább nevess? Dehogyis! Most olyan alapvető tudnivalókat osztunk meg veled, amelyek egyszerűnek tűnnek ugyan, az emberek többsége mégis megszegi őket.

Ne hirtelenkedj a Facebookon!

Legszívesebben törölnéd az ismerőseid közül, esetleg le is tiltanád, vagy privát üzenetben, esetleg nyilvánosan írnál róla valami nagyon csúnyát?

Noha a digitális térben valahogy egyszerűbbnek tűnik minden, mégis megütheted a bokádat, ha felelőtlenül cselekszel: a bakidat ugyanis nem tüntetheted el egyetlen kattintással a virtuális tanúk memóriájából.

Általános tanácsként elmondhatjuk, hogy semmi olyat ne posztolj, amit nem szeretnél egy év múlva is viszontlátni a faladon, és ne pötyögj be egyetlen olyan üzenetet sem, amiről előre sejted, hogy utólag ciki lesz visszaolvasnod.

Átmeneti megoldásnak tökéletes, ha elrejted az exed bejegyzéseit a hírfolyamból, a többit pedig majd meglátod!

„Maradjunk barátok” – mindenáron?

Szuper, ha már a szakítás utáni pillanatokban is tudatosul benned, hogy nem szeretnél rossz viszonyba kerülni azzal, aki ennyire fontos volt neked.

A „maradjunk barátok” klisé azonban rendkívül káros lehet mindkettőtökre, ha az egyikőtök még nem áll rá készen.

Teljesen érthető, hogy a párkapcsolat lezárása után némi időre van szükségetek.

Sebzett szívvel pedig végképp nem hiányzik egy olyan barát, akinek még a puszta gondolatától is fojtogat a sírás.

Ne ajánlgasd tehát meggondolatlanul ezt a dolgot, amennyiben pedig ő veti fel, neked pedig kétségeid vannak, egyszerűen mondd meg neki: értékeled a gesztust, de néhány napot vagy hetet szeretnél, mielőtt erre érdemben válaszolni tudsz.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019