6 téma, amiről bátran beszélhetsz az első randin

Balatoni Dóra
Írta: ,

Bizonyára már sokszor olvastál azoktól a témákról, amelyekről elvileg tilos beszélni az első randin, hiszen ezzel nemhogy magadhoz csábíthatod, sokkal inkább elijesztheted a partneredet. Ugyanakkor mi mégis azt mondjuk, már az első komolyabb beszélgetés során érdemes megemlíteni néhány fontos dolgot, hogy később ne érjen senkit meglepetés. Nézzük, mik azok, amikről egyáltalán nem ciki beszélni az első randevún!

Bár általában tiltólistára teszik az exek megemlítését az első randin, mi mégis azt mondjuk, nem feltétlenül rossz, ha szóba kerül ez a téma is.

Természetesen nem javasoljuk, hogy mesélj el neki minden apró részletet az előző kapcsolataidról, de nem árt az, ha tisztában van vele, hogyan is viszonyulsz a volt párjaidhoz.

Így akár a későbbi konfliktusok is elkerülhetőek, hiszen gondolj csak bele, ha ragaszkodsz a baráti kapcsolathoz egykori szerelmeddel, akkor jó, ha idejében elkezdi ezt emésztgetni a kiszemelted, hogy később ne kezdjen el feleslegesen féltékenykedni.

Politikai meggyőződés Kép forrása: junebugweddings.com

Ha napi szinten követed a politikai eseményeket és állandó szavazó vagy, akkor lehet érdemes ezt a témát is érintenetek az első randin.

Ne bonyolódjatok bele komolyabb vitákba, de így legalább tisztábban látjátok a helyzetet, hogy ha tényleg összejöttök, mire számíthattok a másikkal kapcsolatban.

Sajnos a politikai meggyőződés komoly gondokat és veszekedéseket okozhat a párkapcsolatokban, hiszen valljuk be, két homlokegyenest más elvet valló ember ritkán tud harmóniában együtt élni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019