6 szuper romantikus randiötlet a téli napokra

Írta: ,

Ha eddig úgy gondoltad, hogy a téli időszak reménytelen az ismerkedés, vagy a randizás szempontjából, akkor nagyot tévedsz, hiszen ebben az évszakban is rengeteg klassz programból választhattok a kiszemelteddel. Szóval ne engedd, hogy úrrá legyen rajtad a téli depresszió, inkább öltözz fel melegen és már adjuk is a legromantikusabb tippeket a hideg napokra!

Csillagos ég…kicsit másképp Kép forrása: flickrhivemind.net

1/6 Csillagos ég…kicsit másképp

A csillagos ég alatt feküdni a szabadban egy pohár borral a kezetekben fantasztikus randi lehet, de csak kevesen vállalkoznánk erre -20 fokban.

Ezért lehet tökéletes randi helyszín a hideg napokon egy csillagvizsgáló. Télen általában ezeket a helyeket jóval kevesebben látogatják, így a nagy tömeg miatt sem kell majd aggódnotok.

Vigyetek magatokkal egy jó nagy pokrócot, lepd meg a pasidat valami finomsággal, amit te készítettél, dőljetek hátra és merüljetek el a csillagos égbolt látványában.

Téli autósmozi Kép forrása: fitnessmagazine.com

2/6 Téli autósmozi

Mind imádtuk a Grease autósmozi jelenetét és arra vágytunk, hogy egyszer mi is ott nézhessünk meg egy romantikus filmet az álom pasival.

A jó hír az, hogy erre még télen is van lehetőségetek, akár a hóesésben is!

Az országban számos autósmozi üzemel a hideg hónapok alatt, így egy napra te is könnyen lehetsz a szerelmes Sandy.

Tanuljatok együtt! Kép forrása: foundrentals.com

3/6 Tanuljatok együtt!

Egyre népszerűbbek a fél- egy napos sütő-főző tanfolyamok.

Karácsony közeledtével pedig igazán különleges ünnepi finomságok elkészítését tanulhatjátok meg. Vannak olyan helyek, melyek kifejezetten párok számára nyújt lehetőséget sütős-főzős randira, ahol egymásnak készíthettek finomabbnál-finomabb falatokat.

Ráadásul egy ilyen tanfolyam alkalmával sokkal közelebb is kerülhettek egymáshoz, mind testileg, mind lelkileg, szóval vágjatok bele!

Állati karácsony Kép forrása: glamourandgraceblog.com

4/6 Állati karácsony

Ha mindketten lelkes állatbarátok vagytok, akkor mindenképpen látogassatok el egy menhelyre az ünnepek tájékán.

A legtöbb helyen ugyanis a gazdit kereső állatok is megünnepelhetik a karácsonyt! Ilyenkor sokkal több adomány érkezik be és sok esetben személyesen juttatják el azokat a kedvenceknek.

Biztos, hogy nagyon jól fogjátok érezni magatokat a sok állat között és ki tudja, lehet, hogy még a végén örökbe is fogadtok egyet.

Karácsonyi kisvasút Kép forrása: midwestliving.com

5/6 Karácsonyi kisvasút

Ha imádjátok a vidámparkban a hullámvasutat, akkor mindenképpen üljetek fel egy karácsonyi kisvasútra.

Igaz nem jár akkora izgalommal, de helyette ott lesz a romantika!

Nagyon sok hely közül tudtok választani, ahol télen is felülhettek egy kisvasútra, ráadásul a dolog pikantériáját fokozza, hogy karácsony közeledtével sok helyen az egész vonatot égőkkel díszítik, néhol még az utat is, így teljesen úgy érezhetitek magatokat, mintha egy mesevilágba csöppentetek volna.

Séta a hóesésben Kép forrása: stylemepretty.com

6/6 Séta a hóesésben

Néha a legegyszerűbb dolgok a legszebbek.

Nincs is annál romantikusabb, mint amikor a hóesésben, kézen fogva sétáltok a kivilágított utcákon. Lehet, hogy nem a lepörgősebb randi, viszont így legalább sor kerülhet egy igazán mély beszélgetésre.

Ha pedig szeretnéd meglepni a pasit, akkor keress egy olyan helyet, ahol nincs túl sok ember és iktass be egy "spontán" hóember építést. Imádni fogja, hogy együtt hempereghet veled a hóban.