6 sportos randiötlet a karácsonyi szezonra

Nagy Niki
Írta: ,

Az ünnepek alatt is szeretnétek új élményeket szerezni a barátoddal, vagy kipróbálnátok valami olyat, amit eddig még soha nem csináltatok? A hideg ne szegje a kedveteket, ilyenkor a legszebbek az utcák, ha pedig hó is esik, az extrán romantikussá varázsolja a kikapcsolódást. Ha te is szívesebben vágsz neki kicsit aktívabb programoknak, és nem csak a forralt bor – karácsonyi vásár – kürtőskalács háromszögben képzeled el az andalgást, adunk néhány tippet, hogyan kapcsolódjatok ki úgy, hogy közben még mozogtok is!

Jégkori Kép forrása: bostonfrogpond.com

A legkézenfekvőbb ötlet, hiszen szinte minden városban lehet találni már egy-két jégpályát, a gyakorlottabbak pedig simán villoghatnak is a tudásukkal a másik előtt.

Jégkorizni hangulatos, romantikus, és nagyon jó esélyt ad arra, hogy gyámoltalanul a partnered karjai közé eshess, ha emelnéd a hangulatot egy kicsit! De a viccet félretéve: a korizás az egyik legjobb fenékformáló a világon, úgy égeted majd a zsírt, hogy észre sem veszed, hiszen közben nagyon jól érzed magad.

A mozgás után egész nyugodtan gurítsatok le egy forrócsokit valahol – az ünnepek nem a koplalásról szólnak, igenis megengedheted magadnak!

Síelés Kép forrása: brit.co

Nem kell messzire menni és sok pénzt költeni ahhoz, hogy együtt síelhessetek – itthon és a környező országokban is bőven van olyan hegycsúcs, ami alkalmas lehet rá!

A síelés és a snowboardozás nagyon jól megmozgatja az egész testedet, kardiónak és saját testsúlyos edzésnek is tökéletes, és a folyamatos egyensúlyozás miatt az apróbb izmaidat is edzi, amelyeket egyébként nem használsz annyit.

Kimerülten pedig milyen jó érzés betoppanni a hüttébe egy meleg teára és egy gőzgombócra!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019