6 ok, amiért érdemes kutyás pasival járni

Írta: ,

A kiszemelted elhívott randizni, ahol a beszélgetés közben elmesélte, hogy van egy cuki kutyája? Ez egy nagyon jó hír! Elsőre talán nem is sejtenéd, mekkora előnnyel járhat, ha a párod egy büszke gazdi. Olvasd el cikkünket, és máris eláruljuk, mi az, amiért garantáltan jól jársz vele!

Nem fél az elköteleződéstől Kép forrása: indulgy.com

1/6 Nem fél az elköteleződéstől

Kutyát tartani felelősséggel jár. Egy kicsit olyan ez, mintha már saját gyermeke lenne.

Ha kutyája van a kiszemeltednek, szinte biztos lehetsz benne, hogy gondoskodó és odaadó jellem.

A kutyatartás bizonyos fokú önfeláldozással jár, hiszen a szabadidejét, a pénzét és az energiáját adja oda egy számára fontos élőlénynek.

Tesz azért, hogy kedvencének boldog és vidám élete legyen, hosszútávon tervez, ezért valószínűleg nagyon jó családfő fog válni belőle.

Hozzászokott a takarításhoz Kép forrása: maddieonthings.com

2/6 Hozzászokott a takarításhoz

Bár a kutyák nagyon aranyosak és imádnivalóak, mégis iszonyatos rendetlenséget tudnak néha maguk után hagyni.

Ha a párodnak kutyája van, akkor bizonyára hozzászokott ahhoz, hogy rendszeresen takarítson és rendet rakjon.

A kutyának néha sáros a tappancsa és hullajtja a szőrét, ezért valószínűleg, ha koszt és rendetlenséget lát a leendő párod, akkor nem fog ölbe tett kézzel ülni és nem várja el tőled, hogy takaríts ki. Ő maga fogja megfogni a felmosót és a porszívót, és egy szó nélkül megoldja a problémát.

Nem ül otthon állandóan Kép forrása: flickr.com

3/6 Nem ül otthon állandóan

A kutyatartás aktivitással is jár, hiszen házi kedvencünket nap mint nap le kell vinnünk sétáltatni. Ha a pasi, akivel randizol, kutyát tart, akkor valószínűleg igen aktív személyiség.

Nem sóhajt mélyeket, ha arra kéred, végre mozduljatok ki a lakásból. A testmozgás és a séta az élete szerves részévé vált, ezért ő maga fogja javasolni neked a közös kirándulásokat.

Vele garantáltan nem fogsz bepenészedni a lakásban és izgalmas közös életetek lesz!

Türelmes

4/6 Türelmes

Egy kiskutya felnevelése bizony nagyfokú türelmességet von maga után. Ha kutyás pasival randizol, akkor ő valószínűleg már tudja, milyen is az, amikor valakit tanítgatni kell.

Egy kölyökkutya néha nagyon sok kárt csinál, szétrágja a bútort vagy a cipőt, de egy jószívű és gondos gazdi szépen lassan leszoktatja erről.

Megnevelni egy kicsi kutyát időigényes és néha frusztráló, ám ha a párod már túl van mindezen, akkor tapasztalatait akár később a gyermeknevelés során is kamatoztatni tudja majd.

Játékos és vicces Kép forrása: vjbrendan.com

5/6 Játékos és vicces

Bár felnőttünk, szeretünk egy kicsit gyermekek maradni és kedveljük azokat az embereket, akik egy kicsit megőriztek a gyermeki énjükből.

Szerencsére a kutyás pasik soha nem estek ki ebből a szerepükből, hiszen kedvencükkel gyakorlatilag nap mint nap játszanak.

Meglepik kedvencüket különböző játékokkal és labdákat dobálnak nekik a parkban – ez a könnyedség és játékosság pedig valószínűleg megjelenik a romantikus kapcsolatukban is.

Képes szoros érzelmi köteléket kialakítani Kép forrása: buzzfeed.com

6/6 Képes szoros érzelmi köteléket kialakítani

Ha kutyát tart, akkor valószínűleg egy szoros érzelmi kötelék köti kedvencéhez. Mindennap vele ébred, vele tölti a szabadidejét, és tudja, milyen együtt élni valakivel.

Az élete részévé vált, hogy gondoskodjon kedvencéről. Megeteti, elviszi sétálni és ha szükséges, orvoshoz is.

Egy kutya képes az éretlenekből is érett pasit faragni, biztos lehetsz benne, hogy párod nagyon fog ragaszkodni hozzád és remek apa válik majd belőle.