6 mondat, amit érzékeny napjainkon is szeretnénk hallani a párunktól

Írta: ,

Vannak olyan mondatok, amelyeket titkon mindig szeretnénk hallani a párunktól és vannak olyanok is, amelyek különösen akkor tudnak jól esni, ha épp egy nehéz vagy szomorú napon vagyunk túl. Ha a következőket hallod a szerelmedtől, akkor biztos lehetsz benne, hogy fontos vagy neki!

„Hadd segítsek!” Kép forrása: stylemepretty.com

1/6 „Hadd segítsek!”

Egy nehéz nap után, késő este hazaestél, és még főznöd, mosogatnod kellett otthon, de a párod megkérdezte tőled, hogy segíthet-e?

Igen! Épp ez az, amire titokban mindannyian vágyunk!

Nap mint nap ezernyi feladatot kell elvégeznünk, több fronton helytállnunk, ezért nagyon fontos, hogy legyen mellettünk olyan ember, akire mindig támaszkodhatunk, sőt ha kell, akkor segít is nekünk.

Ha van két segítő kéz, aki segít felaprítani a hagymát vagy eltörli az elmosogatott edényeket, akkor igazán boldogok lehetünk.

2/6 „Ugye tudod, mennyire szeretlek?”

Kevés olyan dolog van, ami fel tud bennünket vidítani egy hosszú, fárasztó nap után, olyankor, amikor gondterheltek, szomorúak vagy a kelleténél érzékenyebbek vagyunk, mint amikor a párunk tudtunkra adja, mennyire szeret bennünket.

Reméljük, olyan szerencsés vagy, hogy nem csak a kapcsolatotok elején hangsúlyozta ezt a szerelmed, hanem akkor is, ha már 10-20 éve együtt vagytok.

„Szerencsés vagyok, hogy mellettem vagy!” Kép forrása: lapetitepeach.com

3/6 „Szerencsés vagyok, hogy mellettem vagy!”

Lehet, hogy néha elbizonytalanodsz önmagadban, sőt az is előfordulhat, hogy bal lábbal kelsz fel reggel és még a tükörbe sincs kedved belenézni, ám ha van valaki melletted, aki tudatosítja benned, hogy mennyit érsz és mennyire fontos vagy számára, akkor ez képes az életkedvedet is visszahozni.

Ez fordítva is igaz: ha a párodnak biztatásra van szüksége, állj mellé és támogasd.

Hidd el, érezni fogja és talán ki is mondja, mennyire szerencsés, hogy ott vagy mellette.

4/6 „Csak felhívtalak, hogy halljam a hangodat!”

Keményen dolgozol, a főnököd pedig épp most figyelmeztetett, hogy ha nem fejezed be a munkádat az adott határidőre, akkor komoly bajba kerülhetsz?

Ilyenkor jól jön egy telefonhívás a párunktól. Ha nincs is különösebb oka annak, hogy felhívott, biztosan feltölt energiával, ha hallhatod a hangját.

Ez egy apró gesztus, ami azt jelzi, hiányzol és fontos vagy neki és már alig várja, hogy újra láthasson.

5/6 „Olyan szép vagy!”

Lehet, hogy gyakran nem vagy elégedett a külsőddel, ám ha azt hallod a párodtól, hogy „szép és csinos vagy”, akkor hidd el neki!

Van, aki nem szereti a bókokat, ez mégis jó eső érzéssel tölt el, hiszen pont az az ember mondja ezt neked, aki nagyon fontos a számodra.

Ez az a mondat, amire titkon mindannyian vágyunk.

Légy boldog, ha megkapod, és tudd, hogy őszintén, tiszta szívből mondja, nem csak azért, hogy hízelegjen neked.

„Úgy hiányoztál!” Kép forrása: nanethgraw.tumblr.com

6/6 „Úgy hiányoztál!”

Legyen szó egy hetes távolléttől vagy arról, ha épp csak most váltatok szét az együtt elköltött reggeli után, ha felhív, hogy elmondja, mennyire hiányzol neki, akkor garantáltan sokat jelentesz neki.

Ez a mondat a legérzékenyebb, legrosszabb napunkon is fel tud dobni.

Érezni azt, hogy kölcsönösen hiányzunk egymásnak, mindennel felér! Becsüld meg ezt a gesztust és légy ettől boldog!