6 mérgező gondolat, amivel ártasz a párkapcsolatodnak

Sándor Alexandra
Írta: ,

A szerelemnek az árt a legkevésbé, hogy a kedvesed olykor elfelejti kivinni a szemetet, vagy éppen rossz helyen nyomja a fogkrémet. A saját negatív gondolati mintáid sokkal veszélyesebbek…

„Mindent vagy semmit!”

Ha elkönyveled, hogy a párodnak mindig igaza van, vagy éppen soha nincs igaza, olyan csapdába esel, amiből nem könnyű megtalálni a kiutat.

Amikor legközelebb csupán azért hiszel el valamit, vagy adod be a derekad az akaratának, mert tőle származik a koncepció, esetleg pont ugyanezért veted el élből a dolgot, jusson eszedbe: mindketten emberi lények vagytok, tehát eredendően egyikőtök sem tévedhetetlen, vagy éppen romlott!

Arról nem is beszélve, hogy ha harmadik fél előtt hangoztatod a kedvesed mindentudását / semmirekellőségét, az illető rögtön elkönyveli: képtelen vagy reálisan látni.

Túlzó következtetések

„Nem fizette be azt a csekket, biztos kirúgták a munkahelyéről. Így hajléktalanok leszünk, mert nem tudjuk fizetni a devizahitelt…”

Akármilyen túlzónak tűnik ez a gondolatmenet, a női agy minden további nélkül képes legyártani hasonló elméleteket.

A villanásszerű idea is ide tartozik, miszerint negyedórás késés már biztosan szeretőt jelent.

Normális esetben rögtön elveted a rémisztő képeket, ám ekkor is fennáll a veszély, hogy akaratlanul megváltozik a párod irányában tanúsított viselkedésed – magyarán olyasmiért zsémbeskedsz majd vele, amit el sem követett.

Gondolj csak bele, neked hogy esne mindez fordított esetben…

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019