6 jele annak, hogy menthetetlenül szerelembe estél

Berényi Nóri
Írta: ,

Vannak, akik egy pillanat alatt szerelembe esnek, de olyanok is, akiknek hosszú hetek, esetleg hónapok kellenek ahhoz, hogy ezt állítsák magukról. A szerelem bonyolult és mindent felborít. Félünk tőle, de akarjuk is – mindennél jobban. Ha igazak rád az alábbi jelek, akkor elmondhatod magadról, hogy menthetetlenül szerelembe estél!

Ez a legalapvetőbb „mellékhatása” a szerelemnek. Hirtelen azon kapod magad, hogy senki más nem érdekel, és folyton csak a szeretett férfival akarsz lenni.

Már nem veszed észre a bulikban a flörtölni kívánó pasikat, inkább csak jól érzed magad a barátnőiddel és alig várod, hogy újra vele lehess.

A rózsaszín köd a nők többségét túlságosan magával ragadja. Egyesek hajlamosak feladni addigi életüket, mert nem bírnak parancsolni az érzésnek, ezért mindenkit elhanyagolnak – de nem is igazán lehet őket ezért hibáztatni, mert a szerelemnek határtalan ereje van.

Minden szebb és jobb Kép forrása: bridalmusings.com

Még a munkába is dalolászva indulsz be hétfőn reggel, egy nagy mosollyal az arcodon, amitől persze az összes kollégád utál – de kit érdekel, hiszen szerelmes vagy!

A főnököd kedvesebb, a pletykák már nem érdekelnek, és a határidőkre is kihívásként tekintesz.

Azt érzed, hogy az életed egyik pillanatról a másikra igazi álom lett és soha nem akarod, hogy vége legyen.

Ha együtt vagytok, akkor minden jobb. Még az otthoni punnyadás is a legjobb program, mert vele vagy.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019