6 jele annak, hogy menthetetlenül szerelembe estél

Írta: ,

Vannak, akik egy pillanat alatt szerelembe esnek, de olyanok is, akiknek hosszú hetek, esetleg hónapok kellenek ahhoz, hogy ezt állítsák magukról. A szerelem bonyolult és mindent felborít. Félünk tőle, de akarjuk is – mindennél jobban. Ha igazak rád az alábbi jelek, akkor elmondhatod magadról, hogy menthetetlenül szerelembe estél!

1/6 Senki és semmi más nem érdekel

Ez a legalapvetőbb „mellékhatása” a szerelemnek. Hirtelen azon kapod magad, hogy senki más nem érdekel, és folyton csak a szeretett férfival akarsz lenni.

Már nem veszed észre a bulikban a flörtölni kívánó pasikat, inkább csak jól érzed magad a barátnőiddel és alig várod, hogy újra vele lehess.

A rózsaszín köd a nők többségét túlságosan magával ragadja. Egyesek hajlamosak feladni addigi életüket, mert nem bírnak parancsolni az érzésnek, ezért mindenkit elhanyagolnak – de nem is igazán lehet őket ezért hibáztatni, mert a szerelemnek határtalan ereje van.

Minden szebb és jobb Kép forrása: bridalmusings.com

2/6 Minden szebb és jobb

Még a munkába is dalolászva indulsz be hétfőn reggel, egy nagy mosollyal az arcodon, amitől persze az összes kollégád utál – de kit érdekel, hiszen szerelmes vagy!

A főnököd kedvesebb, a pletykák már nem érdekelnek, és a határidőkre is kihívásként tekintesz.

Azt érzed, hogy az életed egyik pillanatról a másikra igazi álom lett és soha nem akarod, hogy vége legyen.

Ha együtt vagytok, akkor minden jobb. Még az otthoni punnyadás is a legjobb program, mert vele vagy.

Határtalan vonzalmat érzel Kép forrása: clipzine.me

3/6 Határtalan vonzalmat érzel

Ismerős az érzés, amikor egy kapcsolat elején folyton a másikkal akarsz lenni és annyira vonzódsz hozzá, hogy már az illatától is letépnéd róla az inget? És persze a pasi is támogat téged ebben. :)

Nagyon nehezen tudsz bármi másra koncentrálni, mert legszívesebben egész nap vele lennél, és legfőképp csak az ágyban...

Számodra ő a legszebb és mellette levetkőzheted minden gátlásodat, mert tudod, hogy ő is így érez irántad.

Úgy érzed, megtaláltad a másik feled Kép forrása: cassidybrookeblog.com

4/6 Úgy érzed, megtaláltad a másik feled

Az az igazi szerelem, amikor a szerelmed egyben a legjobb barátod is. Amikor semmi más nem kell a boldogságodhoz, csak ő.

Pontosan tudod, hogy mik az álmai és vágyai, mert teljesen megnyíltatok egymás előtt.

A szerelem nem csak egy elcsépelt érzés, a szerelem bizalom. Odaadod magad egy másik embernek, bízva, hogy a legjobbat hozza ki belőled és belőletek.

Mindent meg tudsz vele beszélni, mert társak vagytok, akik csak jobbá tudják tenni egymást.

Tervezel Kép forrása: weddingchicks.com

5/6 Tervezel

Persze nem úgy, mint Bridget Jones Daniel Cleaverrel, mert annak nem lett jó vége, de pár hónap elteltével már tökéletesen körvonalazódik benned, hogy mit is vársz a kapcsolatodtól.

Amikor egy nőnél beindul a tervezés, akkor az azt jelenti, hogy bizony egy olyan férfira lelt, akivel akár az egész életét is leélné.

Ha már te is itt tartasz, akkor nagy valószínűséggel szerelembe estél.

Jöhet a bemutatkozás Kép forrása: stylemepretty.com

6/6 Jöhet a bemutatkozás

Amikor már azt érzed, hogy szeretnéd bemutatni a pasit a családodnak, akkor ott elég komolyra fordult a dolog.

Ez egy olyan szintje a kapcsolatotoknak, ahol már elég erősnek érzitek a köztetek lévő köteléket és szeretnéd, ha a családod is ismerné azt, aki teljesen elcsavarta a fejedet.

Itt már tudod, hogy akár a későbbi apósának és anyósának mutatod be a szerelmedet.