6 ember, akivé te is átváltozol egy fájdalmas szakítás után

Szirák Viki
Írta: ,

Talán még csak észre sem veszed, de egy fájdalmas szakítás után minden megváltozik benned. Igen, eleinte teljesen magad alatt vagy, és úgy látod, az életnek nincs többé értelme, ám ahogy telik az idő, úgy tekintesz fokozatosan másképp az életedre. Különböző szakaszokon mész keresztül, amelyeken más és más barátok segítenek át, és bár akkor nem látod, de visszatekintve egyértelmű, hogy a személyiséged is átalakul egy időre. Az alábbi hat emberré pedig mindenki átváltozik egy szakítás után.

Amikor abbahagytad az önsanyargató sírást, eltervezed, hogy most aztán beleveted magad a szórakozásba, és megmutatod az exednek, mennyire jól érzed magad nélküle.

Ezért képes vagy akár hetente kétszer is elmenni diszkóba, fotókat posztolni, és hangoztatni, milyen állati jó buliba csöppentél szombat este.

Pedig valójában egyáltalán nem is érezted jól magad, túlzásba vitted az alkoholfogyasztást, többször is eszedbe jutott az expasi, és amikor hazaértél, még sírtál is egy kicsit.

De számodra ebben a szakaszban az a legfontosabb, hogy ezt rajtad (és a közeli barátnőiden) kívül senki más ne tudja.

A szakítást követően tele vagy szélsőséges érzésekkel: egyik pillanatban még megállás nélkül sírsz, a következőn nevetsz, aztán eltervezed, hogy jövő héttől külföldre költözöl, majd pedig azt, hogy soha többé nem mozdulsz ki a gyerekkori szobádból.

A gondolataid és a cselekedeteid kiszámíthatatlanok, és a barátaid sem tudják, mi lesz a következő lépés.

Eleinte még próbálnak együttérzéssel beszélgetni veled, de egy idő után elegük lesz ebből, és őszintén közlik, hogy a viselkedésed átlépett egy határt.

Nagyjából ekkor sikerül neked is belátnod, hogy tényleg.